У Луценка знайшли винних у його "дебоші": ПР та "жовта преса"

П'ятниця, 8 травня 2009, 13:59

Депутат від групи "Народна самооборона" Олег Новіков повідомив, що публікація газети "Більд" щодо інциденту у Франкфурті-на-Майні за участю Юрія Луценка, пройшла неофіційну експертизу в МВС.

"Міністр поки що не давав вказівки проводити таку експертизу", - підкреслив Новиков, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

"Джерело із МВС, яке аналізувало документи, оприлюднені в німецькому виданні "Більд", повідомило про проведення їх неофіційних стилістичного і фонетичного аналізів, які виявили, що тексти писав слов'янин. Можливо, що ця особа насправді працює у виданні "Більд", - сказав депутат.

"Показово, що інформація, яка пройшла практично непоміченою в Німеччині, отримала настільки швидкий і широкий розголос в Україні", - зазначив Новіков.

"Завдяки злагодженості дій Партії регіонів і "жовтої" німецької преси, яка підтримує свої тиражі псевдосенсаційними матеріалами, можна сміло дійти висновку, що має місце певна зрежисована акція, покликана дискредитувати напередодні президентських виборів нинішнього главу МВС і замінити його "кишеньковою" кандидатурою якоїсь політичної сили", - наголосив депутат.

Новіков зазначив, що "це зробить можливими значні фальсифікації результатів виборів і широке використання адмінресурсних технологій, які мали місце напередодні в Тернополі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування