Перед провалом "ширки" Янукович виїжджав із країни

Понеділок, 8 червня 2009, 21:54

Лідера Партії регіонів Віктора Януковича у п’ятницю 5 червня не було в Україні і він не міг запропонувати під час переговорів з БЮТ норму про збільшення вікового цензу для кандидатів у президенти до 50 років.

Про це заявила депутат-регіонал Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи відповідну заяву прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Мені дуже шкода, що життя ще не навчило Юлію Володимирівну того, що маленька брехня породжує велику недовіру. 5 червня цілий день з раннього ранку і до ранку суботи Віктора Федоровича не було в Україні", - повідомила вона.

"Отже він ніяк не міг зустрічатися з Тимошенко, і не міг говорити з нею про віковий ценз", - наголосила Герман.

Відповідаючи на питання журналіста, де в цей день перебував Янукович, вона зазначила: "Це вже інше питання".

Депутат заявила, що "Тимошенко платить за застосування подвійних стандартів".

"Якби вона була від початку за прозорий процес переговорів, якби вона не домагалася того, щоб цей процес був утаємничений і щоб ніхто не знав, що вона веде з нами переговори, вона б не мусила зараз щось вигадувати", - вважає Герман.

"Я не була учасником переговорів, але я точно знаю, що 5 червня Януковича в Україні не було", - підкреслила вона.

Як відомо, у суботу, 6 червня, зранку після відвідування Києво-Печерської Лаври Янукович заявив, що президент України має бути обраний всенародно, а досвід переговорів з БЮТ про створення широкої коаліції буде використано після президентських виборів.

У свою чергу, Тимошенко зазначила, що Янукович одноосібно "поставив крапку" у переговорах про створення "широкої коаліції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News