ЛОЗИНСЬКИЙ ПРОСИТЬ ПОЗБАВИТИ ЙОГО НЕДОТОРКАНОСТІ

Неділя, 28 червня 2009, 17:18

Депутат від БЮТ Віктор Лозинський звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням внести на розгляд Верховної Ради подання на зняття з нього депутатської недоторканності.

Про це йдеться у його заяві, яку має у розпорядженні Українська правда.

Депутат зазначив, що таке прохання продиктовано тим, що наявність в нього депутатської недоторканості "є спекулятивним чинником, який може ставити під сумнів проведення неупередженого та об’єктивного розслідування".

Лозинський наголосив: "З перших хвилин слідства мною була надана згода на проведення будь-яких слідчих дій відносно мене, мого помешкання, транспортних засобів, якими я володію, вилучання речових доказів, а також на проведення медичного огляду, що було зроблено слідчими без відповідної ухвали суду (за моєю власною заявою)".

"Я також хочу висловити жаль, що інцидент, який мав місце 16 червня призвів до загибелі людини, не дивлячись на наявність або відсутність в його діях вини", - йдеться у заяві.

Як відомо, 16 червня внаслідок інциденту за участі Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка та начальника райвідділу міліції Голованівського району Михайла Ковальського загинув Валерій Олійник.

Учасники інциденту причетність до вбивства заперечують, називаючи свої дії самозахистом. Разом з тим, на тілі загиблого було нараховано 9 вогнепальних поранень, численні переломи. Поховали його без ноги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування