Раді не можна саморозпускатися - Янукович

Неділя, 6 вересня 2009, 21:49

Саморозпуск Верховної Ради та дострокові парламентські вибори – неефективні кроки.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі телеканалу Інтер.

На його думку, ці кроки "призведуть тільки до погіршення ситуації". "Цього ні в якому разі не можна робити", - наголосив він.

Як відомо, президент Віктор Ющенко вважає саморозпуск парламенту одним зі шляхів подолання конфлікту у Верховній Раді.

Крім того, коментуючи з’їзд всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад, яку було створено за пропозицією прем’єра Юлії Тимошенко, лідер регіоналів заявив: "Я зустрівся з учасниками цього зібрання. На минулому зібранні вони багато почули від прем’єра обіцянок".

"Все, що обіцяється, до цього треба відноситися як до політичного шоу. Інакше це не назвеш. Люди знають ціну цього слова. Що обіцялось на одних виборах – цукор по 4 гривні, контрактна армія і т.д.", - сказав Янукович

"Це красиві слова, за якими немає конкретних дій. І вони розраховані на те, щоб маніпулювати громадянською думкою, і такою ціною отримувати відсотки на виборах", - сказав він.

Також, відповідаючи на питання, яким є механізм подолання державного боргу, Янукович зазначив: "Треба, щоб працювала економіка".

"Якщо ми збільшили так борг України у цьому році, а що від цього сталося? Економіка почала краще працювати? Ми знизили кредитні ставки, ми спрямували ці кошти на розвиток окремих галузей, на розвиток ЖКГ, на енергозберігаючі технології? Де ці кошти?", - запитав лідер Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування