ЛАЗАРЕНКО ВІДХРЕЩУЄТЬСЯ ВІД УБИВСТВА БІЗНЕСМЕНА

Четвер, 15 жовтня 2009, 12:12

Павло Лазаренко заперечує свою причетність до вбивства дніпропетровського бізнесмена В’ячеслава Брагінського.

Про це йдеться у його заяві, поширеній у відповідь на звинувачення Геннадія Корбана, що до смерті Брагінського причетний Лазаренко, який намагається повернути деяке майно в регіоні.

"Заява Геннадія Корбана, яку він оприлюднив для засобів масової інформації 14 жовтня 2009 року, є жахливою провокацією та чистою брехнею проти мене. Ця заява містить неприпустимі та найгрубіші порушення закону", -заявляє Лазаренко через свого українського адвоката.

"Я, Лазаренко Павло Іванович, та мої рідні не маємо жодного відношення до трагедії, під час якої загинув Брагінський. Сподіваюсь, що дійсно винних у цьому злочині осіб буде знайдено та покарано найближчим часом", - запевняє він.

За його словами, "вигадки та безпідставні припущення Корбана стосовно причин загибелі його бізнес-партнера Брагінського переслідують єдину мету – вчинити тиск на слідство, а також залякати моїх рідних, партнерів та друзів, щоб уникнути протидії зухвалій рейдерській діяльності Корбана та його дружків".

"Мені відомо, що останнім часом група рейдерів на чолі з Корбаном шляхом підробки та фальсифікацій великої низки важливих документів, таких як, довіреності тощо, а також шляхом отримання низки завідомо неправосудних рішень третейських судів та Херсонського господарського суду (суддя Губіна І.) та за незаконного сприяння Дніпропетровського Бюро технічної інвентаризації, незаконно захопила власність, що належала іноземним компаніям", - заявляє Лазаренко.

"Сьогодні, коли настав час для Корбана відповідати за всі свої незаконні дії, він вирішив сховатись від відповідальності за трагічною загибеллю свого бізнесового партнера, переклавши відповідальність на мене", - наголошує він.

Як відомо, Лазаренко відбуває покарання в США.

У середу Кобан заявив, що слідство має розглянути версію про причетність Лазаренка до убивства Брагінського.

Також Корбан повідомив, що йому недавно стало відомо про те, що 2 жовтня 2009 року, приблизно о 19:00 в кабінет до прем'єра Юлії Тимошенко були запрошені рідний брат Лазаренка Іван, теща Лазаренка Тетяна Цикова і адвокат Юлія Сибида.

"Найцікавіше, що наш прем'єр зробила дуже привітний прийом цим громадянам, вона почала давати якісь команди, вислухавши їхні прохання, вона почала реагувати на прохання свого явно давно втраченого заокеанського друга чи партнера, і ця ситуація нас дійсно стурбувала", - сказав бізнесмен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування