Партії регіонів не потрібні на виборах безробітні грузини

Вівторок, 12 січня 2010, 15:59

В Партії регіонів запевняють, що грузинські спостерігачі неосвічені безробітні, без жодного досвіду спостереження за виборами.

Про це заявила представник Януковича в ЦВК Олена Лукаш, яку цитує прес-служба ПР.

При цьому вона запевнила, що "Віктор Янукович і Партія регіонів завжди вітали інститут міжнародних спостерігачів, постійно підтримуючи з ними тісні зв'язки".
Лукаш нагадала, що відповідно до проекту постанови, підготовленої за ініціативою БЮТ, було включено 2042 особи, яких пропонувалося зареєструвати офіційними спостерігачами.

"Членом ЦВК  Астаховою було проведено повторну перевірку поданих документів, за результатами якої в додаток до проекту постанови було включено 378 осіб, анкети яких були визнані більш менш задовільними", - зазначила Лукаш.

"Таке суттєве скорочення кількості кандидатур для реєстрації офіційними спостерігачами було викликано тим, що подані документи містили досить велику кількість помилок, неточностей, протиріч або не містили обов'язкових відомостей про особу", - запевнила представниця Януковича.

За словами Лукаш, за результатами опрацювання поданих документів було встановлено наступне:

- було знайдено 119 осіб, анкети яких дублюються;

- серед поданих кандидатур немає жодної, яка б мала досвід спостереження за виборами;

- 1466 осіб тимчасово не працюють, серед них значна кількість тих, хто поставили прочерк у графі "професія";

"Таким чином, типовий спостерігач від Грузії - це молодий чоловік без освіти, непрацюючий, без жодного досвіду спостереження за виборами, зазвичай ще і без певного місця проживання", - заявила Лукаш.

За її словами, саме тому ЦВК не змогла зареєструвати міжнародних спостерігачів із Грузії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування