Яєчне шоу в Раді увійшло в історію світової преси

34 перегляди
24
Четвер, 29 квітня 2010, 11:01

Такої уваги світової преси Україна, мабуть, не знала з часів помаранчевої революції. 28 квітня в усіх світових виданнях вийшли репортажі, присвячені подіям у Верховній Раді під час ратифікації угоди про продовження перебування Чорноморського Флоту на території України.

На перших шпальтах усіх найвпливовіших ЗМІ - від американського The New York Times до іспанської El Pais - опинилися фото, що ілюструють "яєчно-димове" шоу у Раді.

Головними зірками світової преси стала група депутатів, що влаштували особливо мальовничу бійку під урядовою ложею: у той час, як "регіонала" Царьова душить НУНСівець Аржевітін, зверху на них залазить ще один "регіонал" Лук'янов. Композицію довершує головний "бойовик" Партії регіонів Ельбрус Тедеєв, який б'є ворогів пляшкою по голові. 

Ці сторінки були виставлений 28 квітня в одній з експозицій у Вашингтонському музеї новин "Newseum".

Фото Юрія Паніна для УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 95.132.61.---Atamana..
Як завжди зганьбилися на весь світ, "псевдо-демократична братія" по-іншому не вміє :(.
IP: 109.86.16.---янэк-13..
Не псевдо-демократичная братия , а зэко-януковская братки- хатия .
IP: 81.109.4.---Wlodko..
За результатами бурхливої діяльності адміністрації театру абсурду в Україні, Україна отримала унікальний шанс «повернення» до часу 1990 року. Про це вже здогадуються навіть народні депутати, вже і пропозиції «перезавантажити» виставу надішли. Проте одного вони виглядає так і не зрозуміли. Що ситуація, яка для декого виглядає безпрограшною – або добровільне повернення в статус колонії, або силовий сценарій з відповідними наслідками, які ми вже спостерігали менш ніж два роки тому в Грузії, направду такою не є. Існує як і завжди й третій варіант... На самому початку 1990-х ми мали провести у першу чергу люстрацію. Бо в громадському русі паралельно-громадянського суспільства участь прийняти може кожен, але сенс воно матиме, а не вийде на ще один повтор, лише в тому випадку, якщо після повалення режиму жоден з тих, хто обіймав державні посади до цього не матиме можливості прийти до влади. А ми ЦЬОГО НЕ ВИКОНАЛИ, от i тому у НАС ВЕСЬ ЧАС ПРИ ВЛАДI ТА САМА БАНДА,- БУВША ПАРТНОМЕНКЛАТУРА!!!
IP: 95.135.144.---Tyrannosaurus rex..
1917-тий повторився. Але у вигляді фарсу. Весь світ потішаючи. Залишилося переконати місцеву люмпен-ліміту, що доярка таки не може управляти державою. Навіть якщо дуже хоче ...
IP: 212.3.111.---Патріот2010..
Tyrannosaurus rex _ 29.04.2010 12:58 / / Так нащо Ви доярів та доярок обираєте, чи не соромно Вам перед своїми нащадками виглядати бидлом, яке не здатне було бидло-еліту не пропустити до влади.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації