Медведєва у Києві побило градом, а Януковича ледь не знесло вінком

126 переглядів
119
Понеділок, 17 травня 2010, 15:18

Візит президента Росії Дмитра Медведєва до Києва розпочався з неприємностей, яких йому завдала природа.

Щоправда, київська злива наробила більше капостей українському президенту, ніж його російському колезі. Якщо Медведєва лише трохи побило градом, то Януковича ледь не збило вінком, який той поклав до пам'ятника невідомому солдату.

Люди, що вірять у забобони, побачать у цьому інциденті недобрий знак Януковичу, що супроводжують його з першого дня президентства. Як відомо, під час інавгурації Януковича ледь не прибило дверима парламенту.

Фото Дмитра Ларіна. Останнє фото - прес-служби президента

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 193.93.185.---Сергос..
Хорошо, что президентом у нас Янык. Была бы Юля - смело бы венком да размазало бы о парапет. К слову сказать - газета наша не очень демократична и серьезно заангажирована - сколько смешных ляпсусов было с предыдущим презиком - ни разу не попадались фотки курьезов. Лишний раз убеждаюсь - демократия - это выдумка
IP: 194.44.213.---Sasha11111..
Це не забобони, це Божа воля. Бог все бачить, а Янукович в Бога не вірить, а тільки ним прикривається. Це називається - фарисейство.
IP: 193.93.185.---Сергос..
Касаемо "не выходить на балоны" - тут хоть вежливо извинились. Когда амерский през приезжал - тупо приказывали - не подходить к шторам не выходить на балконы. Без всяких извинений как будто украина - американский занюханый штат.
IP: 194.44.213.---Sasha11111..
Сергосу. Ну так "поведайте нам про ляпсуси попередньго презика". Народ має знати своїх героїв. Можливо в ПР гідно оцінять Ваш вклад в справедливість.
IP: 195.60.201.---Ukrainian_nationalist..
Сергос: Піди полікуйся кацапик.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації