День свободи. На Майдан вийшли підприємці

47 переглядів
46
Понеділок, 22 листопада 2010, 12:56

У понеділок, у день 6-ї річниці помаранчевої революції, українці знову вийшли на Майдан протестувати проти влади.  

Підприємці, які виступають проти Податкового кодексу, пройшли колонами центром міста і взяли в облогу адміністрацію президента. Щоправда, її новий господар Віктор Янукович цього дня перебуває у Брюсселі.

Тож представники підприємців подали звернення до канцелярії адміністрації президента.

Слід зазначити, що влада своєрідно підготувалася до Дня свободи. Зранку на Банковій встановили металеві щити та посилили охорону, вздовж Лютеранської, також частково перекритої, вишикувалися автобуси з міліцією.

Фото Дмитра Ларіна (Українська правда), Оксани Білозерської,  Сергія Діброва, ФУП  і Ukranews

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.126.183.---Якщо не я, то хто?..
Народ получил право на восстание... Банду – геть! (прямая трансляция) http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1 . Вітаю всіх Українців з Днем Свободи! Шість років тому ми з вами стояли на майдані! Шість років тому ми відчули смак Свободи! Шість років тому ми доказали, що ми – не бидло і не козли! Нажаль, сьогодні Хунта знову ПРи владі! Влада знищує українську мову і пісню, українську історію і культуру. Влада знищує Україну! Влада будує Нову країну, імя якій – "Русский Мирь". Але їм Народ НЕ Здолати- тому, що ми – НЕ бидло і ми – НЕ козли! Борітеся! Поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за Вас слава і воля святая!
IP: 195.216.210.---Boin60..
Пряма трансляція з Майдану: http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1
IP: 193.104.213.---yvn..
...Боже,яке це було піднесення духу! Ходили на вокзал, там у вагонах жили привезені шахтарі, а на привокзальну площу приїзджав Янукович з виступами. Ходили якісь дамочки з зачісками і з трояндами в руках, явно не в палатках жили. Ми розмовляли з шахтарями, вони боялися аби їхні їх не почули. Просили їх їхати додому...Вони боялися, - вдома сім"ї...Шахтарі такі гарні люди, так було їх жаль...майже у кожного нема пальця, або шрами на руках, обличчях. Думаю, що у всьому винен Ющенко...він слабак, він не патріот. Нахапався, роздав приближеним і здав увесь народ... Зі святом Свободи вас, дорогі українці! Ми піднімаємось, ми варті кращого!
IP: 77.91.149.---Wer1..
Дякую, Вам, люди, за те, що ви Є!
IP: 194.44.202.---мимохідь..
І влада, і опозиція всіх кольорів мають нарешті рахуватися з громадянами України. Вони мають нарешті зрозуміти, що в них у цій країні не тільки права та інтереси, а й обов'язки! Парламент, який не виконує своїх безпосередніх функцій - обговорення і прийняття законів, а не продаж депутатських карток - на переобрання. А у кримінальний кодекс статтю за узурпацію влади. І, звичайно, закон про вільний доступ до інформації.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації