Змарнілого від голодування Луценка привезли в суд

21 перегляд
95
Понеділок, 23 травня 2011, 10:38

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка доставили з лікарні швидкої допомоги в Печерський райсуд Києва.

Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", його вивезли з лікарні близько 6:30 ранку в понеділок у "автозаку".

Перед тим, о 4:30 ранку, в палату до Луценка прийшли лікарі, аби оглянути його. Лікарі взяли аналіз крові.

Близько 5:30 до лікарні під’їхала машина спецпідрозділу міліції із номерами прикриття, пізніше до лікарні під’їхала ще одна машина "Беркуту", хлопці одягали бронежилети.

Луценка вивезли із лікарні на "автозаку" "Газель" у супроводі "мигалок" та "Беркуту", повідомляє прес-служба.

Близько 10:30 до зали суду запустили Луценка. Він через грати зміг поговорити з дружиною.

На засіданні зібралася велика кількість журналістів та депутатів.

За словами депутата-нашоукраїнця Володимира Ар'єва, на суд прибули також посли Швеції та Фінляндії в Україні.

Фото та відео прес-служби "Народної самооборони", Мустафи Найєма

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.202.122.---Богдана Мелих25.05.2011 09:39
А, до речі, правда - це вже хтось писав - на заході навіть маніяків-канібалів не тримають у клітках, вони собі сидять у костюмчиках поруч з адвокатами. Ну, і ті слова "презумпція невинуватості" - що декому до оскомини набридли...Щось же вони мають означати!!!! Також підтримую коментар про те, що при "новій власті" жартуни різко позатиналися...
IP: 95.67.72.---Будулай24.05.2011 12:17
Вельмишановне панство. Продумано непогано - посадити Л та Т щойно почався сезон літніх відпусток (голови у нашого бидлонаселення забиті як пожерти та потім як вивалятись на смітті кримських пляжів). АЛЕ! Настане листопад, коли їм вручать платіжки за комуналку і тут зненацька воно зрозуміє як його киданули. Ось тут саме головне слушно використати цей момент, бо на той час підключаться остервенілі підприємці... ой шо буде....:). В цій ситуації жаль буде тих самих беркутівців та їх родичів - бо квіточки їм в щити вже ніхто не вставить, а вставлять вила між ребра. І за що?! За захист зечари! Але нічого не поробиш - це їх вибір.
А чартери на московію злітають в сторону Ніжина - це на замітку тим хто має таку собі ракетку невеличку, що дуже прицільно потрапляє в двигун літака:)
Не переймайтесь панове, скоро всіх свинів поріжемо на комбікорм, а стовпи прикрасимо міністрами до католицького різдва, а на новий рік вибухне самий товстий жирний боров та салютом вркиє його гниле смердюче шмаття:)
IP: 217.20.167.---sanders24.05.2011 11:43
Печально...
Как это, бляdь, все надоело.
IP: 178.158.72.---Tridentt24.05.2011 10:02
Я вспоминаю как практически весь период пятилетки свободы при помаранчевых шоу-группа "95-й квартал" усираясь от натуги обгаживала Президента...., Премьера...., министров той власти. В том ччисле и самого Луценко. А Юра сидел в зале и смеялся.... Ни капли злобы, ни грамма мести....
А что теперь...????
Шутят ли квартальщики над нынешним Президентом... или Премьером...??? Или уже не над чем шутить??? Все проблемы решены??? А может они всё так же шутят над Луценко??? Им по-прежнему смешно...??? Ах как смешно он выглядит...! Ах как смешно за решёткой...!! Ну пошутите же..., поиздевайтесь....! Ведь вы добивались именно этого... Ваша мечта сбылась. Юра не у вас в зале, а в тюрьме. Да и весь народ, при такой прокуратуре, при таких судах и при такой власти как бы не на воле. Практически любой человек в любой момент может быть посажен на любой срок по надуманному поводу если так захочет донецкая банда.
IP: 178.94.103.---НОЛЬ НОЛЬ СЕМЬ24.05.2011 07:22
Milky_Man:
НОЛЬ НОЛЬ СЕМЬ:
я небыл симпатиком луцика,но после того противозакония что я увидел на видео я перейду на его сторону!!Это просто ..у меня даже слова кончились!
Ахтунг! Платные комментаторы работают. :)
это ты меня в платные записал???Да любой нормальный человек, без трипера мозгов ,посмотрев этот суд скажет тоже самое!! и насрать виноват луцык или нет!! Это беспредел!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації