Янукович у Чикаго очима української діаспори

29 переглядів
30
Четвер, 24 травня 2012, 14:39

Канал української діаспори в США VIDIA зняв сюжет про перебування Віктора Януковича у Чикаго на саміті НАТО.

Журналісти відзначають, що українська делегація "виглядала дещо невпевнено і ніби почувалася не зовсім комфортно в залі серед представників інших країн".

"Це і не дивно, адже за присутності преси з Януковичем привіталися лише кілька глав держав, а канцлера Ангелу Меркель український президент проводжав поглядом", - йдеться у сюжеті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.179.155.---Vladimir Vlasov..
Kvitoslava: Якраз, я його не обирав ,але не зійду з своєї позиції,бо це є позиція Розуму,якого ми, частково , втратили від злоби. І це не тільки моє бачення проблеми,це бачення боже...Хоч я і не віруючий ,але не безталанний , і можу навчатись. А хто вчиться той і пізнає ,і не тільки зло ,але й добро. І добре розрізняє критику відзвичайної злоби,а злоба йде тільки на вред,повірте. Ясам злий...
IP: 176.8.29.---Uruz..
Самое интересное, что на этот саммит он был приглашен, благодаря украинским миротворцам, осуществляющим свою благородную миссию в Афганистане и других горячих точках, о чем почему -то толком нигде не упоминалось. А это живые люди, ежедневно рискующие своей жизнью в отличие от того, кто представлял их на чикагском саммите.
IP: 93.73.173.---Savkov..
Мастерство и проххвесионализм нашего яйценосного никуда не денешь! Это ж надо заявить, что с Афганистаном "створюється спільна торгівельно-економічна комісія, яка буде розгладати широке коло питань, які вигідні для нашої країни"! (см. видео). Почти как кот Матроскин из Простоквашино, заявлявший, что совместный труд для моей пользы облагораживает. Но есть опасность, что Карзай тоже может переплюнуть Матроскина. Пуштуны и персияне гордые люди, они хамства не потерпят. Не ровен час, могут повыдергивать "ноги, які кормлять", о которых хихикая заявил наш оракул.
IP: 156.17.155.---I_UA ..
тупості немає меж, ви подивіться на його харю - він же виглядає зовсім як недорозвинутий!!! ХТО за нього голосував? Я в шоці!! Я дуже надіюсь, що ті хто за нього проголосував вже зрозуміли, що вони наробили. На помилках вчаться, тільки ми Українці занадто часто робимо помилки, ціна яких ну дуже вже висока? Коли ми станемо мудрішими?
IP: 94.231.187.---Fytsyo..
Вони дали можливість Януковичу і його братії стати цивілізованою, поважною владою в Україні, а вони були, є і залишаться бандою при владі(тимчасово)!!!...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації