Переможцем "Євробачення-2012" стала Швеція

841 перегляд
25
Неділя, 27 травня 2012, 13:09

Стали відомі результати фіналу міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012", що пройшов у суботу 26-го травня у Баку, в Азербайджані.

Переможцем "Євробачення-2012" стала Швеція - Loreen з піснею "Euphoria". У ході голосування співачка набрала 372 бали.

За результатами голосування, 2-ге місце посіла Росія (259 балів), а 3-тє – Сербія (214 балів).

Представниця України співачка Гайтана з піснею "Be my guest" посіла 15-те місце, розділивши його із Кіпром та набравши 65 балів.

Всього у голосуванні взяли участь 42 країни-учасниці конкурсу. Результати голосування залежали у співвідношенні 50% на 50% від глядачів "Євробачення" та від професійного журі конкурсу.

Україна отримала бали від таких країн: 10 – від Білорусі (спасибі сусідам), 3 – від Азербайджану, 7 – від Мальти, 1 – від Греції, 8 – від Молдови, 3 – від Македонії, 1 – від Португалії (слава українським заробітчанам), 1 – від Норвегії, 2 – від Литви, 1 – від Естонії, 6 – від Латвії, 2 – від Іспанії, 6 – від Грузії, 3 – від Італії, 8 - від Росії (з барського плеча), 3 – від Ірландії.

Всього, як не сумно, за Україну цього року проголосувало 16 країн з 42-ох, які взяли участь у голосуванні.

Водночас Україна віддала свої 8 балів - Молдові, 10 – Росії, а 12 - Азербайджану.

Тож, у 2013-му році "Євробачення", схоже, буде таки у Стокгольмі.

Як повідомляється на офіційному сайті "Євробачення", перший півфінал пісенного конкурсу у 2013-му році у вівторок 14-го травня, другий півфінал - у четвер 16-го травня. А фінал 58-го за ліком "євробачення" призначено на суботу 18 травня 2013 року.

TabloID

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.55.38.---jovani..
ninocaga: А Украина как всегда голосует как холуйка. Сколько раша об нее ноги не вытирает, а эти им каждый год то 12, то 10 балов. Фу, противно, ни гордости ни ума!!!
Правда така, що аж плакати хочеться. А саме головне, як це з нас витіснити? Покоління рабів породжує рабів. Не дарма Мойсей 40 років по пустелі народ водив. А українців за 70 років позбавили гордості і Батьківщини. Де вихід?????
IP: 85.247.119.---cimadamesa..
давайте не будемо використовувати феодальні вислови на кшталт "як може бабуїн представляти Україну", а просто визнаймо що пісня була слаба для конкурсу. якщо слідувати тим відверто расистським коментам які тут пишуть, то Швеції теж не потрібно було посилати на конкурс співачку, яка зрештою виграла конкурс, лише тому що вона не виглядає як шведка. можливо і не дивно що з таким мисленням як в багатьох тут на форумі нам тільки й може світити союз з євразією, бо певно крім мови і раси нас більше нічого не хвилює...
IP: 85.247.119.---cimadamesa..
Taras Truten: я із західної україни, але мені соромно за деякі вчинки Свободи. Це нічим не краще від ПР яка бажає поділити країну за мовою
IP: 213.109.231.---Phonomaniac..
Автор статьи мог бы выложить видео с официального канала евровидения или на худой конец с УТ-1(всё на youtube есть!), с российского канала выкладывать как-то глупо.
IP: 46.30.167.---inannaanna..
G 07: Свободівців “поливали брудом” у відповідь на ту ідеологічну багнюку, котру вони дозволили собі вилити у публічний простір. Чи був поставлений під сумнів талант, чи йшла мова про харизму? Можливо, йшлося про мелодію та пісню? Ні, в жодному разі. “Свободі” був не до вподоби відтінок шкіри. Так що не варто тут виставляти себе нострадамусами. Вам було необхідно поповнити свою скарбничку з політичним капіталом? Ну що ж, поповнили. Мідяками. Більше такі випади в Україні й не коштують. Люди у нас, на щастя, не ті. (Прохання: у відповідь не відтворюйте тут тягнибоківські “перли” про нестерпність терпимості. Увесь цей застарілий bullshit нікого не цікавить. Окрім того, не відповідає українському національному характеру. Краще додайте щось від себе.)
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації