Українська збірна вибула з Євро-2012. Емоції вболівальників

23 перегляди
8
Середа, 20 червня 2012, 11:17

У середу Україна програла Англії з рахунком 0:1 і, таким чином, вибула з подальшої боротьби за кубок Євро-2012.

Українці у фан-зоні на Хрещатику дуже емоційно вболівали і підтримували свою команду. Особливо їх обурив не зарахований суддею гол у ворота Англії.

Відео Skrypin Production

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 213.238.8.---hot1..
Допоки футбол в Україні буде прибутком для олігархів,перемог не буде !
IP: 194.213.104.---Prescience..
Справжнє свято спорту і Європи. І два великих центри Сходу побачили цивілізацію, доброту і радість облич фанів і вже ніколи не будуть такими як до ЄВРО,. Поборниками честі й справедливості багато хто з жителів цих міст став за цей час.
IP: 89.252.9.---Jasuina..
Якби ще пиво заборонили вживати на таких людних заходах та навчили ходити на ці заходи з пакетами для сміття. А так - цілий жах після закінчення наших заходіів. В Канаді площа залишається після заходу майже такою, як і до. Дуже рідко десь валятиметься придушена баночка пива. Дуже дивно, невже потрібно вчити тому, що сміття потрібно після себе прибирати? Дивно! Хоч там хочеться відчути себе таким козирним, що після тебе приберуть?
IP: 109.201.227.---Evgen.I..
Вдячність команді за гарну гру. Блохіну вдячність за високу фахову підготовку. Не треба було міняти Девіча на Шевченка. Щезла гострота у грі. Судді зробили злочин. Явний. Центральний суддя може ще якось виправдовуватись. Бокові - ні. Треба у таких випадках зобов'язати робити відео перегляд.
IP: 62.221.56.---Svidomyt55..
Prescience: Справжнє свято спорту і Європи. І два великих центри Сходу побачили цивілізацію, доброту і радість облич фанів і вже ніколи не будуть такими як до ЄВРО,. Поборниками честі й справедливості багато хто з жителів цих міст став за цей час.
Бля...!!! Що ти дурню, верєеш?!!! Я розумію, якби рикло з землянок Єнакієва, поїхало в Польщу і побачило цю Європу!!! Про яку Європу можна говорити, якщо до бидла з "Юго-Востока", які налічують мільйони, приїхало декілька тисяч фанів з Європи, як на війну, які самі по собі, не є обличчям Європи!!! Приїхали кінчені алкоголіки, в основна маса яких і складаються їхні фани!!! Дурню, поборниками якої честі і справедливості?!! Ти мань'як якийсь!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації