Чому люди підписуються проти Януковича?

20 переглядів
14
Четвер, 19 липня 2012, 09:05

Об'єднана опозиція оголосила акцію "Україна проти Януковича!".

У наметах опозиції пропонують приєднатися до позову Арсенія Яценюка проти президента Віктора Януковича до Вищого адміністративного суду України.

Усім охочим пропонують написати заяву про вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет позову на стороні позивача по справі.

Про мотиви людей, які ставлять підписи проти президента Януковича, у репортажі Skrypin Production.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.137.95.---Лёша Марценюк..
Люди подписують і я подписал
IP: 62.122.207.---westhirurg..
Всі, хто проти цієї гнилої влади, повинні почати наш спротив з розуміння глибини страху окупантів до національного самоусвідомлення. Почати треба з базових основ - мови, історичної пам'яті, виховання несприйняття молодим поколінням всього нав'язуваного окупантами. Українці! Просинайтесь! Згадайте хто ми! Згадайте мову! Не створимо гідного опору окупантам - нас знищать! УКРАЇНО, ВСТАВАЙ!!!!
Слава: Вимагає від кого????? Від опозиції, чи від себе???? Соромно слухати "розумного хама" він народу говорить одне , а своїх хаменят примушує створювати "міні штаби" в селах на чолі з головами сільських рад для "чесних виборів". Влада БРЕШЕ на кожному кроці!!!!
IP: 144.36.114.---rsnich..
Тому що український народ не заслугововує такої влади.
IP: 195.234.75.---агент..
sadowkina: Что делается со страной, куда смотрят власти? Я как то случайно наткнулась на сайт по поиску людей http://wuw.su/0e8000 Здесь можно найти информацию о любом жителе России, Украины и других стран СНГ. Мне реально страшно - вить так любой придирок может зайти и посмотреть. Адреса, лучших друзей, родственником, до того всего есть например мои фото, номер телефона. Хорошо, что можно удалить, находишь свою страницу – проходишь проверку и удалить
Згинь зараза, не розводь людей.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації