Єдиний в Україні підводний човен випустили "поплавати"

48 переглядів
24
Четвер, 19 липня 2012, 10:50

18 липня, в акваторії Чорного моря поблизу Севастополя відбулося пробне занурення підводного човна "Запоріжжя" Військово-Морських Сил України.

Про це повідомили у департаменті преси та зв'язків зі ЗМІ Міноборони.

В ході пробного занурення було відпрацьовано вивіску та кренування підводного човна, фахівцями ремонтного підприємства на практиці перевірені теоретичні розрахунки.

Випробування проводилося у режимі жорсткого контролю за рівнем безпеки.

Поруч з місцем проведення випробувань перебували санітарний катер ВМС України "Сокаль", рятувальне буксирне судно ВМС України "Кременець" з групою водолазів та медичною бригадою на борту.

На визначеній відстані від субмарини також перебувало рятувальне судно Чорноморського флоту Російської Федерації "Епрон".

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 88.81.233.---Alex_P..
Ну, водолази тут доречні...
IP: 58.6.225.---GetLost..
AI:
SH_Holms: ...плавает что-то в унитазе... корабли и лодки ходят...
Ходят куры по двору. А на или в воде - плавают. Армейский юморок такой армейский...
++++++++++++++ ну, тебе ли, бывалому, этого не знать? Откуда будешь, мореман? С Бердичева? Или Жмеринки? Или, не уж-то - с Галычыны??
IP: 91.222.115.---behn_aaron..
Дивні в "наших" керівників та "еліти" пріорітети: найдорожчі стадіони, авта, яхти, унітази, футболісти, люстри і жодного повноцінного підводного човна, повноцінно історичного блок-бастеру, жодної дієвої гуманітарної програми, ну і звісно стратегії розвитку держави на найближчі 20 років. Подивишся на їхні пики і розумієш - все закономірнно. Адже моральні та інтелактуальні каліки на більше не здатні. Подивишся на рило Р. Кузьміна - та йому не прокуратуроб "руліть", а реаальними пацанами. Як на мене це виклик мені особисто і яце так не залишу. Більше половини життя прожито. Хіба є що втрачати, коли немає чого втрачати?
IP: 195.24.157.---Anthone..
фотки растянуты...
IP: 91.194.57.---Garwin..
Anthone: Это чтоб враги не догадались ))))
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації