Розкішний маєток настоятеля Лаври

149 переглядів
34
Четвер, 19 липня 2012, 15:24

Журналіст програми "Гроші" зняв сюжет про маєток отця Павла, настоятеля Києво-Печерської Лаври.

Крім самого заміського будинку Павла, на території маєтку, зокрема, є гараж на дві автівки та будинок для гостей.

Владика Павло скандально відомий своїми образами на адресу журналістів за те, що ті знімали його розкішний спосіб життя. Також під його контролем на території Лаври звели ресторан.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.73.158.---MrGTIdriverUA..
саме ця кремлівська секта співпрацює із ненависним народу України режимом. тому яблуко від яблуні далеко не падає: які попи такий і приход. тому вигонемо їх нахєр із нашої держави!
IP: 109.207.116.---ZSA12101970..
Цікаво! А за які кошти утримується цей "особняк". Хто сплачує за енергоносії? Який утримується податок, і т. п. Для прикладу. Наша школа за площею, куди менеша, хоча навчається понад 300 учнів. Але, ми зі шкіри ліземо, щоб хоч якось зробити ремонти, економимо енергоресурси до "нижче плінтуса". Просимо батьків допомогти і т. п. Просто немає слів, у якій ми живемо справедливій країні.
IP: 95.135.227.---Mihail Sklyar..
Старая американская пговорка - "Хочеш узнать кого возлюбил Бог - посмотри на банковские счета".
IP: 77.52.180.---Dimon Kartishkin..
http://drevo-info.ru/articles/1863.html - порівняйте з життям іншого Павла - Патріарха Сербського. Світла пам"ять видатній людині!
IP: 95.132.141.---saks..
Заказуха....неизвестно чей дом, что за барышня, с кем разговор, журналист подонок (водички попил, апельсины передал) .... итд - БРЕД.... короче валят Владыку ...затравили через еврейский канал...А Павел, по сути, второй человек после Владимира. Делайте выводы, комментаторы - борцы за святость... хватит поносить православие и христианские ценности, для многих людей это единственная отдушина в этом мире, а вам надо и там нагадить....
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації