З’їзд "Нашої України": перепалки і анекдот про блондинок від Ющенка

42 перегляди
45
Вівторок, 31 липня 2012, 18:53

У вівторок відбувся з’їзд "Нашої України", на якому була затверджена програма нового об’єднання, до якого увійшли також УНП і КУН.

На з’їзді також були висунуті кандидати в народні депутати.

Список, як і очікувалося, очолив сам Віктор Ющенко.

Не обійшлося і без скандалів. З’їзд проходив у закритому для журналістів режимі. Тож, без зайвих очей керівники дали волю емоціям – у залі йшли перепалки між делегатами, Ющенко особисто почав захищати квоту "Нашої України" в об’єднанні.

У результаті "жертвою" нового проекту Ющенка стала одна з найдавніших і останніх соратників Ющенка Віра Ульянченко. Її виключили зі списку на прохання делегатів, колишній шеф її не захистив.

У кульмінаційний момент з’їзду, коли пристрасті розпалилися, Ющенко вирішив розповісти анекдот про блондинок. "Для розрядки".

"Сидять дві блондинки і сперечаються, як правильно написати: "Ірак чи Іран?" Ось це мені приблизно нагадує пропозиції", - розповів Ющенко, захищаючи квоти "Нашої України".

Репортаж зі з’їзду дивіться у сюжеті знімальної групи Skrypin Production, якій вдалося потрапити до зали.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.211.218.---Taras Melnik..
Kaperdan: підтримую
IP: 193.151.105.---Kaperdan..
profy: Дуже добре, що всі зрадники, кривоприсяжці та провокатори, які розвалили Народний рух, звели нанівець Помаранчеву революцію, зганьбили й перетворили КУН в пішака, зібрались разом, а не розчинились в реальній опозиції. Фігури на дошці розставлені. Твій хід народ!
Коли пишеш, то потрібно хоч щось знати, і не брехати, як депутати. Всі провокатори, що розвалили "Народний Рух" зібрались під крило БЮТ: Тарасюк, Черноволенко, Коваль, Косів, Давимуха, Шкіль, Стецьків,Курпіль, Яворівський, Стретович, Кармазін, Мовчан . А ще була шеренга "тушок", що зрадили Майдан і Ющенка: Кінах, Герасим'юк, Лижичко, Катеринчук, Стретович, Беспалий, Ключковський, Мартиненко, Трет'яков, Довгий, Жванія, Князевич, Анатолій Матвієнко , Оксана Білозір, Роман Зварич, Омельченко (екс-мер), Лановий, Головатий, Волков (баскетболіст)... Хто і скільки заплатив цим перевертням за зраду Майдану? Кому вони далі прислуговували ?!
IP: 31.40.213.---семафор..
Sergii: ..Но хоть десяток тысяч избирателей, которые могли бы теоретически проголосовать за оппозицию, в соответствии с планом ПР сольют свои голоса в унитаз гарантированно "непроходного" кандидата. !
А хєрвам? Нє? Не хочеццця? А отримали б !!! Прямо в бюлетенях, ФЛОМАСТЕРОМ. Якби НУ не пішла на вибори :-))))))))))))) ЗДОРОВЕННОГО!!! Десять тисяч екземплярів... :-))) З.І. Але логіка "мишлєнія" показова. "Стаї небаранів" ...
IP: 93.126.72.---Sergii..
А разве есть повод для удивления. Цель ВАЮ совершенно понятна. Да, его партийное объединение с минимальным рейтингом...Но хоть десяток тысяч избирателей, которые могли бы теоретически проголосовать за оппозицию, в соответствии с планом ПР сольют свои голоса в унитаз гарантированно "непроходного" кандидата. Понятно, что деньги, которых за много лет так и не нашлось для оплаты долгов Нашей Украины, появились не из воздуха. Но жить то Виктору Андреевичу нужно? Семья большая, потребности гигантские, а делать ничего толком и не умеет - что остается? То самое :) Как говориться и дачу сохраним, и на выборы сходим... Настоящий украинский патриот!
IP: 77.52.226.---profy..
Дуже добре, що всі зрадники, кривоприсяжці та провокатори, які розвалили Народний рух, звели нанівець Помаранчеву революцію, зганьбили й перетворили КУН в пішака, зібрались разом, а не розчинились в реальній опозиції. Фігури на дошці розставлені. Твій хід народ!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації