Олімпійців зустріли на рідній землі короваєм

21 перегляд
6
Вівторок, 14 серпня 2012, 19:37

У вівторок в аеропорт "Бориспіль" прибула Олімпійська збірна України.

Спортсменів зустрічали почесною вартою і короваєм.

Відео Скрипін Продакшн

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 212.164.55.---Sibir..
Программист:
dengidengi: И, все же... http://s2.ipicture.ru/uploads/20120813/sn7oznpT.jpg ЭТО мы потеряли.
Какая чушь... во всех видах спорта есть квоты и спортсмены из одной страны просто не смогли бы соревноваться в одном и том же виде спорта в таком количестве, как это было при условии разных стран. Половину медалей из этой странной таблички можно смело выбросить и ваш СССР будет бороться за 2-3 место с Китаем.
Да ладно, выбросить. В каком виде была борьба между бывшими СССР? Ну хотя бы за золото
IP: 212.164.55.---Sibir..
Игорь Наумчук: Кожна з їх медалей варта десятків брязкалець "герой України". Кожен з цих хлопців вартий нашої шани й подяки. На якій би мові не розмовляли , якого б роду-племені не були - вони стали перед світом під ім'ям і прапором України ! І з честю повернулися додому. Слава Україні ! Героям Слава !
Ушлёпку с гопаком - в цирк! Представьте Кличков в вышиванках, шароварах, с оселедцами??? Да они бы менеджеров и в Здолбунове не нашли!!!
IP: 178.133.212.---Игорь Наумчук..
Кожна з їх медалей варта десятків брязкалець "герой України". Кожен з цих хлопців вартий нашої шани й подяки. На якій би мові не розмовляли , якого б роду-племені не були - вони стали перед світом під ім'ям і прапором України ! І з честю повернулися додому. Слава Україні ! Героям Слава !
IP: 84.60.33.---ukraine4ever..
dengidengi: Наши олимпийцы - МОЛОДЦЫ!!! Даже удивительно, что при всех современных условиях жизни на Украине, при современном пороге НЕпатриотизма, неуважения к своим корням, предкам, своему прошлому ОНИ показали такой потрясающий результат! МОЛОДЦЫ!!! И, все же... http://s2.ipicture.ru/uploads/20120813/sn7oznpT.jpg ЭТО мы потеряли.
Ya s toboyu ne sgoden bo zaras roste nove pokolinnya ukrainziv i ze patrioten Slava Ukraini Slava TAKIM divchinam ta chlopzam Priklad Sacha Usik!!!!!! Respekt
IP: 31.43.184.---Andrey Litvinov..
вот кого нужно было по отдельности привозить в страну ЧАРТЕРАМИ, а не всякую погань, которая ими пользуется..
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації