Найдорожча сукня у світі за 5,5 мільйонів доларів

104 перегляди
15
Субота, 15 вересня 2012, 12:06

14 вересня в українському Fairmont Grand Hotel Kyiv пройшла презентація найдорожчого вечірнього вбрання у світі вартістю $5,5 млн.

Британський модельєр Деббі Вінгхем представить свою нову колекцію haute couture, яка включає більше 40 моделей одягу, прикрашених діамантами. Київські глядачі зможуть не тільки оцінити наряди, але й придбати їх.

Деббі Вінгхем працювала над ексклюзивним вбранням півроку, тому кожен з 50 000 стібків вона виконала власноруч.

Унікальне плаття інкрустовано п'ятдесятьма чорними діамантами розміром у 2 карата: 25 дорогоцінних каменів на баску і 25 на болеро. Центральна частина сукні декорована діамантами по 5 карат, а облямівка наряду прикрашена білими діамантами, обрамленими золотом.

Важить ексклюзивне творіння 13 кг.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 92.112.171.---лис,..
«Як не мають хліба, нехай їдять тістечка» було вже.
IP: 92.112.239.---zorrofox..
лис,: Насправді Марія-Антуанета такого не говорила, цей вислів ій приписали. До того ж той, хто має статки щоб придбати таку сукню, дійсно може дозволити собі їсти тістечка за відсутністю хліба.
IP: 77.121.253.---Vladislav Bobko..
Не знаю хтось ще помітив чи ні tatu на плечі в нашої ведучої. Дуже зхотілось запитати у неї: She has stayed a few years in prison, or hers parents is from Papua New Guinea?
От і яка дурепа вдягне таке? Щоб їй голову відірвали разом із сукнею?) Але то тільки на наших дебілок розраховано совкових. Чомусь не поїхали рекламувати це шмаття в західну європу чи США... бо там прийнято скромно вдягатись, а приїхали сюди, на пострадянський простір.
IP: 188.230.45.---antropos..
коментар до статті від Азарова: по Україні дуже серйозно проходиться друга хвиля кризи https://www.pravda.com.ua/news/2012/09/15/6972808/
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації