Комуніст: "Мало НКВС націоналістів давило, недодавило"

60 переглядів
270
Неділя, 23 вересня 2012, 13:10

В ефірі "Шустер live" у п’ятницю депутат від КПУ Євген Царьков заявив, що НКВС "мало давило" націоналістів.

Це викликало обурення в залі.

Після цієї репліки радник президента Ганна Герман пообіцяла внести законопроект про заборону комуністичної ідеології, а журналістка Тетяна Чорновіл дала Царькову ляпаса.

Відео з youtube

Про те, як НКВС давило націоналістів, читайте на "Історичній Правді"

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 77.52.127.---andriy-lawyer..
PravdaOdna, Ви дурненький фантазер, що читає брехня, а замість того, треба поїхати до Львову і подивитися на власні очі. Я цього року був у Києві, Львові, Харкові і Одеси. Так з цих чотирьох міст Львів - найчистіше місто (у Одесі біля великого базару, взагалі свинарник). І все що Ви написали про Львів, точнісінько навпаки. ЖОДНОГО неприємого запазу у Львові немає, на відміну від Харкова, де постійний сморід у місті, у Одесі ьіля цього великого базару кучі сміття, що дуже сильно смердить, у лікарнях Львову, на відміну від лікарень того ж Києва, не просто нормальний час, а ще дають істи пацієнтам, зарплатні у Львові у 2-2,5 рази вище ніж у моєму місті, Одесі і Харкові тощо. У Львові побудовувано 8 шкіл, 12 дитячих садків, 3 лікарні (у той час як у Одесі не побудували жодної школи, жодної поліклініки). На сьогодення - Львів один з найчистіших міст України. Так що замість читаття брехні, поїдьте до Львову і подивіться
IP: 95.90.54.---Helena-PR-Eu..
sl:
sl: Гаандон
....ПРИЧЁМ -драный, или стане им...
IP: 216.244.71.---ash4oo..
ну що ж, тепер таких царькових треба давити і поставити крапку, нарешті, на тих комуністах, які їздять на нацистьских фольксваґенах та мерседесах( VW i Merzedes ).
IP: 92.249.65.---green_forest..
volobuev: Гарно сказано.
IP: 77.52.17.---andriy-lawyer..
Nicolas Flamel, це дурнику тупенький, не казочки. Якщо Ви живете у лісі серед вовків, то раджу Вам вийти і почитати мемуари великої людини - Георгія Констянтиновича Жукова. Там все написано, як він умовляв Сталіна краще підготуватися до визволення Києва. Звісно, якщо у Вас розуму вистачить прочитати ці мемуари!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації