Журналісти у центрі Києва нагадають, що люди мають право знати "таємниці влади"

18 переглядів
8
П'ятниця, 28 вересня 2012, 11:35

28 вересня о 12.00 біля будівлі Головпоштамту відбудеться вулична презентація фотопроекту "Відкритий Доступ" з нагоди Міжнародного дня Права знати.

Фотопроект підготували громадська кампанія "Новий громадянин" та рух "Стоп Цензурі" з метою популяризації закону про доступ до публічної інформації.

"Закон "Про доступ до публічної інформації", який набув чинності 9 травня 2011 року, є історією успіху громадянського суспільства. Його ухвалення стало можливим завдяки потужній інформаційній кампанії на його підтримку та експертній роботі, проведеній громадськими організаціями, журналістами та міжнародними структурами", - повідомляють організатори.

У фотопроекті знялися 22 журналісти з різних українських медіа. Поряд із портретом міститься цитата – думка журналіста щодо права на доступ до інформації.

 
 
 
 
 

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.149.190.---svojak..
Реальні журналісти а не провладні повії з Першого Національного, Інтеру.
IP: 78.60.207.---Анатолий Шарий..
Знакомые все лица. Все честные, нелицемерные и объективные.
IP: 91.196.177.---Logic2009..
KPSS: Как то про этот закон супер демократические оранжевые шарфики не вспоминали в свое время. Какое гражданское общество надавило? Сюмар с цеголко что ли гражданское общество? И кто их считает журналистами свободными и демократичными? Зашоренные и зацикленные типы тявкающие по заказу грантодавцев. А за клевету сажать не мешало бы, что бы перед публикацией своих опусов эти деятели подумали - а правду ли я написал?
Нік відповідає суті, "Совком ты был, совком ты и остался".
IP: 195.39.210.---Виктория Правды..
+100%!!!!!! «Я – против клеветы, но еще больше я против того, чтобы журналисты оказались под давлением и за правду сидели в тюрьме», - добавил Ахметов. (СТАТТЯ НА ОСТРОВІ)_______________ Ось для чого вносився дебільний закон!!!!!!!!!!!!!!!! САДЖАТИ ЗА ГРАТИ ЗА ПРАВДУ?????? Ось справжній намір ХУНТИ!!!!!!!!! Прийди, ЗАХИСТИ свободу!!!!!!!!!
IP: 195.39.210.---Виктория Правды..
Анатолий Шарий: Знакомые все лица. Все честные, нелицемерные и объективные.
_____________________________________________________________ А продажні зараз де перебувають ???????????????? Як з ментами горілку "жрати" життя казалося райським, а коли почалася наближатися відповідальність за БРЕХНЮ, відразу втік!!!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації