Лещенко презентував книгу про Лазаренка

92 перегляди
18
П'ятниця, 21 червня 2013, 19:41

Журналіст  "Української правди" Сергій Лещенко презентував власну книгу "Американська сага Павла Лазаренка".

Презентація відбулася в книгарні "Є" у Києві. Подію модерував головний редактор "Історичної правди" Вахтанг Кіпіані.

У книзі Лещенка - матеріали судових процесів у США та Швейцарії, в ній йдеться про історію краху екс-прем'єра Павла Лазаренка.

 Фото з Twitter nomoreanry

Відео Skrypin Production і Андрія Баштового

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 95.132.115.---Панаір Дмитро..
Колись, у 90-х роках я був широко відомий у вузьких колах профспілкової журналістики. Десь у році так 1998 мені запропонували участь у "журналістських расследованіях" на тему дєрєбану профспілкового майна. (насправді одна група дєрєбанщіків топила іншу, конкуруючу). От мені запропонували роль журналіста-расслєдоватєля. За досить грубі гроші... Я мусив був взяти ГОТОВИЙ текст. Підредагувати трішки, аби відчувася мій стиль, і поставити підпис. Зауважу, що у тих расслєдованіях була 100% правда. Але однобока. Я подякува за пропозицію і послав під три чорти. Бо бредливий. Я не натякаю ні на Сергія, ні на Мустафу... Я так.... Згадалося. Ну у навіщо сьогодні книга про Пашу (ну крім того, аби мочити Юльку-вароффку) я сенсу не бачу. На тля нинішніх - Паша невинне янголяточко...
IP: 159.224.96.---NeCham..
Який сенс в цій книжці? Лазаренко вже відпрацьваний матеріал. Донецькі пацани крутіші за Пашу. Вони таких книг і не читатимуть (щоб зробити висновки для себе)
IP: 95.134.5.---detektorlji..
Якби в цій книзі було хоч одне інтервью з самим Лазаренком, це могло бути цікаво. А так- матеріали судових процесів пережовувались в пресі вже десять років, тому нічого нового в книзі Лещенка немає.Фактично ми нічого про Лазаренка не знаємо, ні однієї його думки ніде не озвучено.
IP: 46.98.119.---aspirin..
NeCham: Який сенс в цій книжці? Лазаренко вже відпрацьваний матеріал. Донецькі пацани крутіші за Пашу. Вони таких книг і не читатимуть (щоб зробити висновки для себе)
Смысл для Лещенко в теме Лазаренко огромный. За Лазаренко, как впрочем и за Межгорье с унитазом, ни кто трогать не будет. Лазаренко - уже пустышка для пиара разве что. А Межгорье - попробуй докажи, что оно не Януковича. Вот и смысл - машину не спалят, как ударовцу, а гранты пилить на книжках можно будь здоров. Ожидайте в будущем книжку про Межгорье. Список-приложение с кол-вом унитазов, люстр, проб залота на унитазах и люстрах прилагается. А торт на презентации был? )))))))))))))
Что мешало журналисту Лещенко взять интервью у Лазаренко и опубликовать его в книге? - этого НЕТ, а значит и объективности в книге НЕТ! ... или Лещенко просто проФФесионал еще тот ...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації