Янукович із Путіним били у дзвін і каталися на катері

85 переглядів
31
Неділя, 28 липня 2013, 18:42

У неділю президенти України і Росії Віктор Янукович та Володимир Путін у Севастополі взяли участь у заходах на честь Дня флоту України та Дня військово-морського флоту Росії і 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Президенти поклали квіти до Меморіалу героїчної оборони Севастополя 1941-1942 років і до пам’ятника адміралу Нахімову.

Крім того, вони взяли участь в освяченні дзвіниці святого рівноапостольного князя Володимира на території Національного заповідника "Херсонес Таврійський".

Янукович та Путін першими вдарили в новоосвячений дзвін. Після церемонії вони вклонилися мощам князя Володимира у Володимирському соборі і поставили свічки. Президенти подарували храму ікони.

Вони також взяли участь у церемонії святкування Дня флоту України і Дня військово-морського флоту Росії.

На початку церемонії командувач військово-морськими силами Збройних сил України Юрій Ільїн віддав рапорт Януковичу. Командувач Чорноморським флотом Російської Федерації Олександр Вітко віддав рапорт президенту Росії.

Після цього глави держав на великому рейдовому катері обійшли стрій кораблів ВМС України та ЧФ РФ на внутрішньому рейді Севастопольської бухти.

Пізніше вони також переглянули в Севастополі військово-морське свято на честь Дня флоту України та Дня військово-морського флоту Росії і 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Після театралізованого шоу, присвяченого хрещенню Русі Володимиром Великим, відбулася демонстрація окремих елементів бойової підготовки сил флотів.

З української сторони у святі взяли участь 20 кораблів і суден, зокрема, фрегат "Гетьман Сагайдачний", великий десантний корабель "Костянтин Ольшанський", підводний човен "Запоріжжя", корвет "Хмельницький", морські тральщики, швидкохідні катери.

Фото Андрія Мосієнка та Михайла Марківа, прес-служба президента

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 109.108.83.---Rebe_..
какие одухотворённые лица ...
IP: 176.36.141.---УсеБачу..
І чому той дзвін на них не впав?
IP: 79.98.72.---Stanislav-sw..
Ни одной внешне приятной и искренне улыбающейся морды. Хари :)
IP: 79.98.72.---Stanislav-sw..
michaelg8: Только у Владимира Владимировича приятное лицо, остальные - лучше промолчу.
Такое приятное, как жопа!
Перипетії долі: Путін на кораблі "Гетьман Сагадачний" (хто не знає або забув П. Сагайдачний брав фортеці в Севастопольскій бухті за 180 років до російського ЧФ).
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації