New York Times: Як волонтерка Руслана щоночі "запалює" Євромайдан

33 перегляди
3
Субота, 21 грудня 2013, 21:26

Видання The New York Times розмістило на своїх сторінках у мережі відеорепортаж про те, як співачка Руслана Лижичко щодня і щоночі на Євромайдані у центрі Києва підтримує демонстрантів своїм оптимізмом.

"Я – проста українська волонтерка. Помагаю всім, чим можу, як і всі…  Я хочу, щоб всі розуміли: у нас було негласне правило  -  Майдан не можна очолювати", - каже Руслана, яка "запалює" мітингувальників у центрі Києва з ночі до світанку.

До відео увійшли і кадри побиття демонстрантів "Беркутом" в ніч на 30 листопада та спроба влади розігнати Євромайдан 11 грудня.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Вона молодець.
я пробув з нею на майдані 17 ночей- вона Герой ! Шкода що т.зв. опозиційні політики це ігнорують. Але нас -критична маса від більшості тих хто стоїть від 24-до 07 ранку і ми знаємо що разом переможемо
IP: 178.150.216.---Петро Андруховець..
Руслана і є тим лідером, якого народив Майдан. У Руслани є і громадянська і державницька позиція, чого не має у нинішньої "проффесійної" та й усіх минулих влад. Руслана має відкласти її звичні справи і стати виразником волі і Майдану і нашого народу. Руслана - наш майбутній Президент!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації