Євромайдан - подія десятиліття - екс-спецпредставник Мадлен Олбрайт

53 перегляди
12
Неділя, 12 січня 2014, 22:56

Євромайдан - подія десятиліття, яка змусила Захід знову подумати про роль України в цивілізованому світі.

Про це заявив в інтерв'ю "Українській правді" професор Колумбійського університету та колишній спецпредставник Мадлен Олбрайт з питань пострадянського простору Стівен Сестанович. 

У свою чергу професор Стенфордського університету, автор бестселерів зі світової політики Френсіс Фукуяма в інтерв'ю "Українські правді" що в України немає іншого майбутнього, ніж з ЄС.

"Боротьбу не завершено. Україна показала наявність у неї дуже потужного громадянського суспільства, і будь-який керівник змушений буде з ним рахуватися. Я сподіваюсь, що боротьбу буде продовжено, і зрештою Україна зробить вибір на користь Європи", - сказав Фукуяма.

Джерело відео - Сергій Лещенко

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.201.227.---Andrei Ivanov..
чего -то этот профессор смахивает на ЦРУшника
IP: 74.125.18.---Саня Конюхов..
та хай он не звиздит! поближе к россии подобраться хочет, выход в море заблокировать. чешет про поддержку и помощи в демократизации украины и щеку подставляет по щам просит!
IP: 74.125.181.---Iryna Kozmikova..
ce nepravda, ce bula chysto analitychna ocinka. Toho, shcho hovoryte ani v pidteksti nemaje. Ale jakshcho vy vid vashyh, to zrozumilo, tam lublat barvystu brehnu.
IP: 74.125.181.---Сергій Ратушняк..
Тошнит от этих янки... 1. Эта Ваша бабушкаМ.Олбрайт клялась, что Украина получит заказ на миллиард дол США заказ на харьковский "Энергоатом" лишь бы не поставляли оборудование в Иран. И что кинула. Как лохов. 2. США за последнее десятилетие уже принесло "свою америкозную мечту" в Ирак, Сирию, Югославию, Египет, Ливию, Афганистан и т.д. и по ходу ИСТРЕБИЛИ БОЛЕЕ 300 000 НЕВИННЫХ ЛЮДЕЙ. Сейчас у них "нове захоплення" Украиной. Уже было в 2004-м... Интересно какую цену сейчас заплотит моя страна за очередное "захоплення" тех, кто при 5% населения пожирают 50% ресурсов мира.
IP: 212.22.205.---Владимир Крупа..
Сергій Ратушняк: Меньше браги пить надо, и тошнить не будет. Ким Чен Уна тоже от янки тошнит, так двигай в Северную Корею. Там тебе ни браги, ни интернета, одна радость жизни и утреннее здоровье...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації