Захарченко показав силовиків, яких "катували" активісти з Майдану

417 переглядів
91
Неділя, 26 січня 2014, 02:14

Міліціонери, яких начебто захопила охорона Майдану та начебто утримувала у КМДА, розповіли, яких катувань та знущань вона зазнали від євромайданівців.

За словами одного із звільнених з "полону" силовиків, його заставляли курити у протигазі, порізали вуха, потім спустили у підвал, розділи, розрізали одяг.

"Облили холодною водою, били в той же час. До трусів розді ли. Били. Потім вкрили ковдрою, поклали щось під голову. Потім знов облили водою голого. І руки і ноги були зв’язані скетчем. І очі зав’язали", - каже "звільнений" з полону.

"Порізали ножиком вухо. Кричали "попався, мусорок", і таке інше. "Ти труп, ти звідси не вийдеш". На нас приходили подивитися, на затриманих, хто завгодно міг підійти і вдарити. Гаманець забрали, там техпаспорт, права, кредитка", - розповідає міліціонер.

Як відомо, раніше глава МВС Віталій Захарченко заявив, що двоє "заручників" звільнені. За його словами, "полонені правоохоронці піддалися тортурам і зараз госпіталізовані".

 Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.36.242.---Aik Zoo..
Где видео их "освобождения" из КМДА?
IP: 188.191.24.---Nikolay Ivanov..
В милиции кризис жанра! Очередная неуклюжая провокация. Меня удивило заявление Захарченко, что оппозиция утратила контроль за протестующими! Только наверное он сознательно забыл, как он лично контролирует своих подчиненных. Об этом ярко свидетельствуют факты изнасилования милиционерами женщины во Врадиевке, множество случаев пыток в райотделах, похищение людей, зверства Беркута на Майдане, пытка голого активиста на Грушевского, этот перечень можно продолжать еще долго! Захарченко надо помнить. что он должен контролировать людей, которым доверено оружие и они должны защищать людей. Как они защищают мы все уже хорошо знаем и это при том, что в структуре МВД должна быть строгая дисциплина?? А оппозицию сейчас окружает стихийная масса людей, без договора о трудоустройстве, без должностной инструкции, без приказов и распоряжений и тд. И надо отдать должное протестующим, что у них практически идеальное управление этой массой, возможно за исключением отдельных случаев, не без этого.
IP: 85.198.171.---Vadim Gale Vadim Gale..
Якась маячня...
IP: 37.115.103.---Signifer Werw..
а ключи, ключи ат квартири, хде деньгы лежат, тоже забрали, забрали все, все шё нажита непачильным трудом, а исчё, помните: лягавий с ружжём - апаснасть загражаюшшая для суспильства (сам сказал, мля), а как читаеть, как считаеть, и ехсремистав пересвитал, и шаги пасчитал (слабо лагаруфмическай люнейкай пайти и перемерять), а эхстемисты то какие хады, какие хадв: то лечат, то калечат, усем байсам - орден сутулага ы пальмаву ветку кань, да, исчё, друнаж вбилау чрез превматорикс. (А, якщо без дурнуватості, нерозумію, як народ, який століттями виборював волю, всміхаючись страшним лихам в обличчя, зміг просрати свій гонор за два десятиліття...)
IP: 92.113.88.---Сергей Буряк..
у девушки голос красивый , а террористы противные какие-то,недавно заученными фразами рассказывают.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації