ДАІ блокує рух до Києва: водіям уривається терпець

26 переглядів
14
Середа, 19 лютого 2014, 15:24

Із регіонів дістатися до столиці непросто через блокування ДАІшниками, водіям адекватних пояснень не дають, їм уривається терпець.

В'їзд із Бучі на Київ перекрито купами піску та вантажівками. На КП біля Пущі-Водиці теж посилена охорона. З Броварів до Києва -- пропускають тільки через 1 смугу з чотирьох, решта зайняті вантажівками з піском.

На Варшавській дорозі в районі Гостомеля, також залишили рух по одной смузі. Теж саме на Одеській трасі: поблизу Києва автомобілі рухаються лише однією смугою.

Співробітники ДАІ оглядають автомобілі, шукаючи зброю.

В напрямку Житомира автомобільний рух зупинений. Там міліція разом із ДАІ пояснюють водіям, що у Києві затор. Дехто не може потрапити до столиці кілька годин.

Між тим, удень у Києві на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Володимирської працівники ДАІ спершу не пропускали автомобілі, які рухалися в центр Києва, а потім у ситуацію втрутилися перехожі з криками "Ганьба" – і ДАІшники пропустили автомобілістів.

"Було видно, не дивлячись на те, що працівникам державтоінспекції видали автомати АК та їх охороняють озброєні міліціонери, даїшники не збираюся сваритися з мітингувальниками поряд з Майданом", - повідомив Володимир Тищенко. 

Джерело відео - телеканал Україна, 5 канал

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.119.113.---Stefan Tambof..
по Західній Україні ні одного мусора,нема ні аварій ні інших ситуацій,бо нема мусора! 8836
IP: 194.44.223.---somos..
2952
IP: 194.44.223.---somos..
Для чого працівнику ДАІ АК, якщо він виконує свою роботу згідно посадової інструкціїї. Коли є операція "Перехват" і ловлять особливо небезпечних озброєних злочинців, тоді зрозуміло, а зараз ні.
IP: 178.93.31.---Корней Гумов..
Кому нужен такой порядок? До чего довели страну? А всего-то нужно было обратить внимание на то что народ есть ,он работает ,отчисляет налоги ,хочет просто жить ,трудиться и воспитывать детей,внуков . Прекратите наконец-то ""спростовувати"" .
IP: 92.113.26.---Сергей Тимченко..
Хорошо шо хоть бабок за проезд не сшибают))))))))))))))))))))))))
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації