Місце бою з сепаратистами під Слов'янськом

709 переглядів
5
Неділя, 13 квітня 2014, 21:37

У Семенівці під Слов"янськом під обстріл сепаратистів потрапили українські силовики, автівка депутата Миколаївської райради, на місці події були БТРи.

Розстріляна була машина з полтавськими  номерами. Очевидці повідомляли про одного загиблого та кількох поранених.

Фото Сергія Грішина
Фото Іллі Азара
 

Разом з тим російський телеканал LifeNews розповсюдив відео, в якому стверджується що стрілянину відкрили четверо провокаторів.

За їх словами, це були бійці "Правого сектора" і атакували вони активістів загону самооборони , які розташовувалися неподалік в'їзду в Слов'янськ в районі села Семенівка.

"Я почув про те, що біля Слов'янська помічена військова техніка , і поїхав перевірити. Там виявилося сім бетеерів . Зі старшим з військових розмовляла мер Слов'янська. У якийсь момент, коли я завів розмову з одним зі збройних , несподівано під'їхала машина , з якої вискочили четверо людей з автоматами Калашникова і відкрили стрілянину", - розповів місцевий житель Володимир Колодченко. 

Як відомо, раніше Арсен Аваков заявив, що  внаслідок проведення Антитерористичної операції є вбиті і поранені. Під час цієї операції загинув капітан спецпідрозділу СБУ "Альфа" Геннадій Біліченко, було тяжко поранено командира "Альфи" полковника Кузнєцова та полковника СБУ Куксу. Також поранення отримав співробітник МВС Селіхов. 

Джерело відео - С. Гришинlifenewsru

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---kyjanyn..
Як тільки, по завершенню антитерористичної операції, після звільнення будівлі, що була захоплена озброєними сепаратистами і диверсантами, на площі перед звільненою будівлею ВИКЛАДУТЬ ТРУПИ ЗЛОЧИНЦІВ Й ОКУПАНТІВ, Всім стане зрозуміло, що ПОКАРАННЯ ЗА ТЕРОРИЗМ І СЕПАРАТИЗМ НЕМИНУЧЕ. Тільки тоді прояви сепаратизму почнуть згортатися поки зовсім не зникнуть.
IP: 144.76.166.---Федір К..
Бля, какие-то нескладушки у комментатора с места перестрелки- "подъехал правый сектор на винницкой машине, пострелял СБУшников и сбежал". На чем, если винницкая машина на месте? опять виртуальный, макрсианский правый сектор улетел на летающей тарелке?
IP: 144.76.166.---kyjanyn..
Звідки взявся першим на цьому місці російській ЛайфНьюз?! І що це за організація спецоперації така, 1 убитий СБУшнік, декілька поранених, купа БТРи, російське телебачення і жодного лікаря?!!
IP: 176.99.123.---ctremb73..
ВІ - это полтавские номера...
IP: 78.111.187.---..
Дивився теж те відео від довбанотого москаля, і нічого не зрозумів! Якщо то вбитий СБУшник, де інші, чого його там взагалі лишили??? Стоять БТР військових не має - віртуальна реальність якась. Іх, що вивезли туди і там вбили?
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації