Переселенці з Криму скаржаться на негаразди на новому місці

20 переглядів
3
Четвер, 17 квітня 2014, 13:08

Кримчани, які переїхали на материкову Україну через окупацію АРК, вимагають від Верховної Ради узаконити статус "кримських переселенців".

Деякі з них стурбовані пошуком роботи в Києві, а деякі й скаржаться на умови проживання.

Державні органи не можуть оперативно вирішити всі проблемні питання переселенців, хоча й намагаються допомогти, йдеться у сюжеті "5 каналу". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---zmaylo..
Вітаємо в реальному світі! Держава переживає банкрутство, ограблення, свавілля сусіда в формі Путіна і безконечне втручання в її всі справи кровожадним сусідом. Та дайте ж можливість обговтатись, люди добрі. Уряд потребує і вашої помочі. Чи можна було передбачувати всі ті вибрики Кремлівського клишоногого? Закачуйте рукави і почистіть самі тимчасово, якщо хочете жити в чистоті. А як все устабілізується, тоді і вимагати можна.
IP: 144.76.166.---..
......
IP: 78.25.18.---..
А кроме Киева ехать больше некуда?! пардон, конечно, но народ в разных областях Украины готов дарить дома и землю, едьте - обрабатывайте... Или обещали квартиры на Крещатике при переселении?
IP: 46.252.210.---docstat..
надо было не по домам сидеть а на митинги выходить за Украину и отстаивать свою землю и имущество. Когда Асенова "выбирали" - почему не вышли тысячами и не сказали - "вали нафиг отсюда". Сидели дома - думали все само рассосется. Ту так теперь нечего скулить. Тут свои по 10 лет в очередях на квартиру стоят.
IP: 144.76.166.---..
docstat: тому що більшість задавило б протестуючих ...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації