Присвята "Небесній сотні" від "Музики воїнів"

203 перегляди
3
Олександр Ткачук
Четвер, 19 лютого 2015, 15:22
В рамках проекту "Музика воїнів" музикант-бандурист Ярослав Джусь виконав "духовний гімн України" - "Боже єдиний великий нам Україну храни" на бандурі.

Як повідомляють організатори проекту, виконана композиція - присвята "Небесній сотні".

"Нам потрібно молитися за героїв та за Україну. Ця композиція покликана умиротворити наші неспокійні душі. Зйомки проводили у дуже символічному місці пов`язаному із минулорічними подіями — у Михайлівському соборі", - йдеться у описанні відео.
Нагадаємо, "Музика воїнів" - це проект, де музиканти у військовій формі беруть собі позивні та виконують українські композиції на різноманітних музичних інструментах. "Музика воїнів" — проект про те, що в української армії є душа", - говорять засновники.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.214.192.---Oleg Barabash..
Не дивно, чому здають території "руссому миру", бо на "русскій мір" працює і т. звана "українська церква", створена ще за часів Сталіна. Шевченка у свій час муштрували у казармі, тепер казарма у придворному мистецтві. По суті "гімну": бог - не "великий", а нескінченний, та це казармі не зрозуміти, бо "для бджоли бог- це ве-е-е-елика бджола з двома жалами".
IP: 91.226.4.---sara21..
Люблю Корчинського,в президенти його.
IP: 95.133.114.---John Sydor..
Oleg Barabash, відео було записано у Михайлівському монастирі Української Православної Церкви Київського Патріархату. Не плутайте РПЦ і УПЦ Київського Патріархату, бо саме теперішня РПЦ була відновлена за правління Сталіна. Московський Патріархат в Україні офіційно називає себе "Українська Православна Церква". Якщо ви про цю Церкву, то маєте рацію...
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації