Декларації-2014: депутати звітують про доходи та майно

275 переглядів
1
Субота, 18 квітня 2015, 20:07

Аналіз декларацій депутатів за 2014 рік: як можна купити автомобіль за мільйон, не декларуючи заощаджень, та заробивши за рік 100 тисяч?

Чому депутати бояться показати, в яких самих підприємствах заробили десятки мільйонів дивідендів? Навіщо депутату брати ті декілька тисяч гривень на оренду житла з бюджету, якщо у самого - спражній палац під Києвом?

Репортаж Сергія Андрушка у програмі "СХЕМИ" – проекті Радіо Свобода. 

Джерело відео - Радіо Свобода онлайн

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.179.235.---Volodimir Maksimov..
Все як і раніше - журналісти пописують, читачі почитують, глядачі переглядають... Громадяни окремо, депутати окремо, міністри окремо, державна система й зовсім сама по собі. Тому й декларації це така гра, що має тільки підтримувати видимість демократичного устрою, але тільки по формі. Зміст цих папірців нікого, окрім небайдужих громадян, не цікавіть. Які правові наслідки передбачені від заповнення цих нікчемних папірців? Та аж ніяких! Да й не передбачено формального алгоритму співвідношення даних у різних клітинках цих папірців. Цим повинна мав би займатися бездушний компутер, а не окремі журналісти. Та після цього вже державна машинна повинна була би приймати якісь рішення. Але навіщо. Так зручно, коли доходи в реалі є, а на папері їх не має, війна в реалі є, а на папері її не має. Головний борець із корупціє є, але живе коштом дружини, як й більшість високих чинів, окрім хіба Президента... То може на пости, що займають ці лукаві дядьки призначити їх успішних дружин?
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації