Українські бійці мужньо тримають оборону в Авдіївці. Фоторепортаж

19802 перегляди
2
Генштаб ЗСУ
Понеділок, 23 травня 2016, 15:06

Генеральний штаб ЗСУ опублікував фото із найгарячішої точки в зоні проведення АТО - Авдіївки.

"Невелика ділянка території на східній околиці Авдіївки на Донбасі вже кілька місяців, як стала найгарячішою точкою в зоні проведення АТО. Тут українські бійці мужньо тримають оборону під вогнем бойовиків незаконних збройних формувань", - зазначається на фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Генеральний штаб ЗСУ

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.241.104.---John24.05.2016 12:51
Нестор, В.В. Путин сейчас преследует лишь одну цель - удержать воровской режим в собственной стране и оставить после себя приемника, который позволит ему и его окружению спокойно пожинать плоды взращенные на слепоте народа России...
IP: 92.112.213.---nestor198024.05.2016 11:56
Путін переслідує дві цілі. Не дати Україні контроль на кордоні РФ і України, щоб не допустити скасування віз Євросоюзом для Народу України всіх національностей. Він вказує Європі. Мов дивіться, що ви робите? Кордон РФ і України в Донбасі незахищений, його досі контролюють про-московські бойовики - терористи із воєнторгу РФ Путіна - Кирила. В цьому питанні Євросоюз повністю йде на поводу в Путіна.
Друга ціль Путіна ще амбітніша. Військовим способом Путін не може пробити пролом в нашій обороні, щоб створити сухопутний коридор до Криму. Тому він буде тероризувати Донбас і Україну доти, поки не усадить материкову Україну на переговори, щоб шляхом терору отримати сухопутний шлях до Криму вздовж Азовського моря.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації