19 травня 2004

Архів

Новини
20:37
Контора Самбур запропонувала Кучмі заборонити трансляцію парламенту
"Центр кризової журналістики" звернувся до президента України Леоніда Кучми з ініціативою заборонити трансляцію засідань Верховної Ради
19:33
Росія може зацікавитися, щоб "Одеса-Броди" працювали на Європу?
Ряд ключових міністерств РФ протягом місяця проведуть нараду щодо визначення альтернативних маршрутів транспортування російської нафти в обхід протоки Босфор і Дарданелли.
18:56
Опозиція блокуватиме трибуну, щоб "Криворіжсталь" не дісталась Пінчуку і Ахметову
Спеціальна контрольна комісія Верховної Ради із питань приватизації пропонує президенту України звільнити з посади голови Фонду держмайна Михайла
18:27
АДВОКАТИ ЛАЗАРЕНКА ПРОСЯТЬ ДОЗВОЛУ НА СВІДЧЕННЯ МЕЛЬНИЧЕНКА І ЄЛЬЯШЕКИЧА
Адвокати Павла Лазаренка на судовому процесі у Каліфорнії подали петицію дозволити надати свідчення Миколі
18:18
Виправдали редактора "Свободи" Ляшка, який опирався знищенню газет про Потебенька
Верховний Суд України скасував вирок Соснівського районного суду міста Черкаси та ухвалу Апеляційного суду Черкаської області про засудження за опір працівникам міліції головного редактора газети "Свобода" Олега Ляшка.
17:55
Мороз всупереч закликам Кучми відстоює свій проект реформи
Конституційна комісія Верховної Ради має намір звернутися до фракцій парламенту з проханням доробити кілька варіантів тексту законопроекту про внесення змін до Основного закону, раніше не підтриманого парламентом (номер 4105).
17:49
Гельман Медведєву: "Скоро ти дізнаєшся стільки реальних фактів про твого улюбленого Ющенка, що тобі стане погано"
Марат Гельман: Чого ти нервуєш. Мій клієнт – Ющенко, я ж тобі сказав. Є один нюанс, утім, я думаю, що цього не відбудеться, але якщо Ющенко стане президентом, то я буду вважати це своєю особистою поразкою. А так клієнтів у мене тут немає.
17:06
ПИТАННЯ ПРО ЗУСТРІЧ КУЧМИ І БУША В СТАМБУЛІ ПРАКТИЧНО ВИРІШЕНО
Про можливу зустрічі між президентами США та України під час саміту НАТО у Стамбулі буде повідомлено Кондоліззою Райс, радником президента США з питань
16:36
Суддю, яка вигнала з зали суду журналіста Бойка, покарають. Карати буде рідна мати
Суддю, яка віддала розпорядження видалити журналіста Володимир Бойка, кореспондента газети "Сводода", з зали суду, притягнуто до дисциплінарної
15:53
Після голосування Марчук зітхнув з полегшенням, тому що просто так з Іраку не вийдеш
Міністр оборони України Євгеній Марчук висловлює задоволення в зв'язку з тим, що парламент не підтримав рішення про виведення українських миротворців з Іраку.
15:26
БЮТ, КПУ й СПУ блокуватимуть парламент, доки миротворців не виведуть з Іраку
Фракції Компартії, Соцпартії і БЮТ продовжать радикальні міри, поки не буде ухвалене рішення про виведення українських миротворців з Іраку
15:11
Ющенко виграє другий тур у Януковича
Водночас, якби у другий тур президентських виборів вийшли Янукович і Ющенко, то 21,1% респондентів проголосували б проти всіх, 7% не взяли б участі у
15:06
Темник за 5 гривень. Автобусом або через провідницю
Скоро минає два роки як Медведчук очолив адміністрацію президента. І от нещодавно виявлений різновид темнику – це лист, надрукований на бланку АП, що їм "буде направлено касету", що вміщує ряд матеріалів, зібраних за кілька днів. Ціна задоволення - 13 175 гривень.
14:11
Український миротворець врятував "хвостатого друга"
Український миротворець, лікар-стоматолог Сергій Сидорук врятував кар'єру французького миротворця та життя його собаці в Ливані.
14:09
ВЕРХОВНА РАДА НЕ УХВАЛИЛА ВИВЕДЕННЯ УКРАЇНЦІВ З ІРАКУ
Верховна Рада на закритому засіданні в середу не підтримала жодну постанову, яка передбачала виведення українських миротворців з Іраку.
13:38
Тимошенко перемогла в суді проти УТ-1
Шевченківський районний суд Києва задовольнив позов Юлії Тимошенко до Національної телерадіокомпанії України та автора програми "Казна Держави".
13:13
Гавриш і Губський створять партію, що не входитиме до опозиції
Степан Гавриш і Богдан Губський цього тижня можуть оголосити про створення нової партії, яка не входитиме ні до нинішньої влади, ні до опозиції.
13:01
Лідер зелених Кононов шокований, що в них стріляли. Але Єврокомісія вважає це правомірним
Дії охоронців під час інциденту, що трапився в понеділок вранці перед представництвом Єврокомісії в Києві, були правомірними.
12:36
Кучма закликає депутатів визначиться, з якою силою "далі жити"
Президент України Леонід Кучма вважає "досить стабільною" економічну і внутрішньополітичну ситуацію в країні, що створює сприятливі передумови для
12:14
Кучма обговорить "проблемні питання" провалу політреформи
19 травня президент України Леонід Кучма візьме участь у засіданні круглого столу "Політичний процес в Україні: ключові питання і суперечності".
12:02
УКРАЇНІ ЗАГРОЖУЮТЬ ТЕРАКТИ ЧЕРЕЗ ПРИСУТНІСТЬ В ІРАКУ, каже СБУ і Рада нацбезпеки
Для України існує загроза терористичних актів у зв'язку із участю українських військових у операції в Іраку
11:23
Марчук: українцям в Ірак поставили неякісні шоломи, зате відкрили тренажерний зал
Марчук повідомив, що українським миротворцям в Іраку обладнано тренажерний зал, згідно з указом президента виділено 45 тон гумантарних грузів для місцевих мешканців.
11:23
Пінчук везе Буша-старшого перевірити, як Україна розвивалася 13 років
Екс-президент США Джордж Герберт Уолкер Буш (старший) відвідає Україну 20-21 травня з приватним неофіційним візитом.
11:13
Януковича у Брюсселі переслідували за справу Гонгадзе
Представники Міжнародної федерації журналістів передали українському прем'єру Віктору Януковичу листа з нагадуванням про "нездатність" української влади
10:49
Єврокомісар попередив Януковича: якщо Україна в ЄЕП, то тоді вона рівняється на Білорусь
Єврокомісія не проти зміцнення економічних відносин України з іншими учасницями Єдиного економічного простору, але водночас це може спричинити проблеми для розвитку відносин Києва з Євросоюзом.
10:37
На закритому засіданні парламенту Марчук сидить у кріслі Януковича
У Верховній Раді в середу зранку в закритому режимі відбувається заслуховування інформації керівництва силових структур та МЗС стосовно участі українських
10:31
ЄС СКАЗАЛО ЯНУКОВИЧУ, ЩО ЇХ ДРУЖБА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЧЕСНИХ ВИБОРІВ
Євросоюз надає великого значення проведенню прозорих і чесних президентських виборів в Україні і підкреслює роль незалежних мас-медіа у висвітленні передвиборної кампанії.
00:00
КУЧМА ПРОТИ, ЩО Б ДЕПУТАТИ ЗНОВУ ГОЛОСУВАЛИ ПРОЕКТ МЕДВЕДЧУКА-СИМОНЕНКА
Президент України Леонід Кучма проти ще одного голосування по законопроекті змін у Конституцію № 4105, однак підкреслює необхідність зосередитися на одному
Реклама: