Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРП таки за Куйбiду

Четвер, 20 грудня 2001, 12:56
Львiвська обласна органiзацiя партiї "Реформи та порядок" ще раз задекларувала свою позицiю щодо майбутнiх виборiв мiського голови Львова.

Як зазначив голова ЛОО ПРП, народний депутат України Тарас Стецькiв, ранiше його партiя вже погодилася iз пропозицiєю Народного руху - свого союзника з блоку "Наша Україна" – щодо кандидатури майбутнього мiського голови Львова. Обидвi партiї зiйшлися на думцi пiдтримати нинiшнього мера мiста рухiвця Василя Куйбiду.

"Василь Куйбiда є спiльним узгодженим кандидатом на мiського голову Львова вiд регiонального блоку НРУ-ПРП-УНР-КУН, тому, гадаю, це питання є закритим", - сказав Стецькiв. Всi iншi точки зору членiв ПРП стосовно кандидатури мера є їхньою особистою точкою зору, наголосив голова парторганiзацiї.

Цю позицiю пiдтримали також iншi партiї-члени "Нашої України" та сам Вiктор Ющенко. Проте зараз у деяких мiсцевих ЗМІ поширюється недостовiрна iнформацiя з цього приводу, зокрема, про те, що "Реформи і порядок" врештi-решт змiнять свою позицiю у цьому питаннi.

Особливо часто такi твердження лунають у мас-медiа, які пiдконтрольні члену ПРП, вiдомому львiвському бізнесмену Андрiю Садовому, який також претендував стати єдиним висуванцем у мери вiд своєї партiї та блоку "Наша Україна".

Все це змусило керiвництво Львiвської облорганiзацiї ПРП зробити офiцiйну заяву щодо своєї вiдданостi своїм союзницьким зобов'язанням в рамках блоку "Наша Україна".

www.pravda.com.ua, Львів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:49
Посли ЄС зробили останній крок до надання Україні коштів від заморожених активів РФ
17:40
ВідеоЩо відбувається на фронті? Прорив росіян за Очеретине, захід у Красногорівку, невдалі штурми Часового Яру – відеоблог УП
17:37
Побачили Jerry Heil у кофті з написом Banderaciaga: поляки закликають не голосувати за Україну на "Євробаченні"
17:33
Обраний президент Словаччини готовий до "мирних переговорів" між Україною і РФ в Братиславі
17:30
ППО відмінусувала російську ракету, яка летіла на Дніпро: уламки спричинили загоряння
17:30
Ввечері обмежать енергопостачання промисловості й бізнесу
17:28
Посли країн ЄС підтримали план для Ukraine Facility
17:08
У Раді розглядають дві моделі економічного бронювання – Арахамія 
17:05
Компенсація по "єВідновленню": Шуляк розповіла про основну причину відмови
17:03
Рада закликала світ визнати геноцид кримських татар 1944 року і тиснути на РФ
Усі новини...
Реклама: