Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Княжицький вважає свою відставку помстою

Четвер, 7 лютого 2002, 12:46
Рішення Верховної Ради щодо ротації двох членів Національної ради – Миколи Княжицького та Микити Потураєва, - прийняте 7 лютого ц.р., незаконне.

Так вважає Микола Княжицький, про що йдеться у його заяві, приводом для якої стало припинення його членства в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Аргументуючи свою позицію, Княжицький зазначив, що він "зареєстрований кандидатом у народні депутати" і "перебуває у відпустці", а тому не можу бути звільнений з роботи у цей період.

Рішення тих депутатів, які голосували за відставку Княжицького, він назвав "помстою за спробу діяти у Національній Раді незалежно, захищати інтереси українських каналів". А також, що "ротація є саме результатом початку діяльності Асоціації" (Асоціація захисту української культури "Український світанок" була створена на базі Нацради – УП).

"Це рішення суперечить рекомендаціям Ради Європи щодо свободи слова в Україні. Люди, які голосували, не хочуть, щоби існував об'єктивний контроль за засобами масової інформації під час виборів", - пише Княжицький у своїй заяві.

У четвер під час засідання депутатів ВРУ, було прийнято рішення про дострокове припинення членства Миколи Княжицького та Микити Потураєва у роботі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування