Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Замковенка висунено звинувачення "без жодного політичного контексту"

Вівторок, 19 березня 2002, 11:35
Прокуратура Києва висунула звинувачення проти колишнього голови Печерського суду Києва Миколи Замковенка у винесенні "явно неправосудного рішення, зловживанні службовим становищем і службовій фальсифікації".

Про це у вівторок на прес-конференції повідомив заступник генпрокурора - прокурор Києва Юрій Гайсинський. За його словами, звинувачення Замковенку було пред'явлено "кілька днів тому".

За словами Гайсинського, клопотання екс-судді щодо відведення слідчих столичної прокуратури буде розглянуто генеральним прокурором України, проте "жодних підстав для його задоволення немає".

Він повідомив, що досудове слідство у справі Замковенка закінчено. Сам екс-суддя і його адвокати вже можуть ознайомитися з матеріалами справи.

Гайсинський підкреслив, що "жодного політичного контексту по цій справі немає". Слідством встановлено, відзначив прокурор, що "коли в Замковенка проводилися обшуки, він таємно вночі готував вироки, які нібито були винесені ним кілька років тому".

Як повідомлялося, прокуратура Києва 29 травня 2001 року порушила кримінальну справу відносно Замковенка за ст. 165 ч.2 УК України - зловживання владою або службовим становищем.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування