Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко буде головувати на сесії Верховної Ради

Понеділок, 29 квітня 2002, 17:16
Фракція Блоку Юлії Тимошенко ухвалила рішення про висунення Юлії Тимошенко до тимчасової президії нової Верховної Ради. Про це "Українській правді" повідомив заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

Водночас він скептично оцінив можливість обрання спікера від "групи чотирьох" ("Наша Україна", БЮТ, СПУ та КПУ). "У мене немає впевненості, що комуністи можуть підтримати пропозиції демократичної коаліції", - зауважив Турчинов.

За його словами, "більш ймовірно, що КПУ підтримає пропрезидентські сили", і підтвердженням тому є їх "синхронне голосування" у рамках роботи Підготовчої групи з проведення першого засідання Верховної Ради.

Згідно з прогнозом Турчинова, якщо керівництво парламенту обиратиметься силами "За єдУ" та КПУ, то вони ж розподілять і посади в комітетах Верховної Ради.

Втім, заступник голови "Батьківщини" не став остаточно відкидати, що при розподілі керівних посад у комітетах може бути застосований "принцип каруселі", коли до формування будуть залучені всі парламентські сили.

Олександр Турчинов також повідомив, що фракція БЮТ у парламенті називатиметься "Фракція Блоку Юлії Тимошенко".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: