Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Остання експертиза таращанського тіла може початися в середу

Вівторок, 1 жовтня 2002, 23:33
У середу до України прибуде незалежний французький експерт Жан Ріволе, який проведе незалежну експертизу "таращанського тіла", на якій наполягає мати журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе.

Як повідомив у вівторок в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна виконавчий директор Інституту масової інформації Леонід Зверєв, експерт вже ознайомився з питаннями, які ставилися в попередніх експертизах "таращанського тіла".

У цей час не відомо, які саме висновки зробив Ріволе про необхідність проведення ще однієї експертизи і щодо достатності поставлених питань, зазначив керівник ІМІ.

Зі слів Зверєва, в день прибуття до України експерт збирається зустрітися з Лесею Гонгадзе і слідчою групою Генеральної прокуратури України. З ним також прибудуть генеральний секретар міжнародної організації "Репортери без кордонів" Робер Менар і президент ІМІ Алла Лазарєва.

Зверєв зазначив, що Ріволе - незалежний експерт, який раніше неодноразово залучався до експертиз, які проводяться в різних країнах "Репортерами без кордонів".

Як повідомлялося, Генпрокуратура передала офіційному представнику Лесі Гонгадзе і його вдови Мирослави Роберу Менару копії всіх постанов про призначення експертиз у справі для французького експерта.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування