Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На мітингу 9 березня буде "мордобій"?

Середа, 26 лютого 2003, 12:37
Під час акцій опозиції, які пройдуть 9 березня у Києві, буде оприлюднена Декларація єдності опозиційних сил, заявив народний депутат з фракції БЮТ Андрій Шкіль.

Обговорюватися цей документ буде на з'їзді депутатів всіх рівнів від опозиції, який відбудеться в столиці 2 березня, додав він на прес-конференції у Львові в середу.

Депутат спростував повідомлення про те, що на з'їзді буде визначений єдиний кандидат від "опозиційної четвірки" на президентські вибори. З його слів, головна ідея цього заходу полягає в узгодженні дій опозиції на 9 березня і на подальшу перспективу.

Шкіль повідомив, що 9 березня акції у Києві почнуться об 11.00 на Європейській площі. Цього ж дня акції протесту пройдуть в інших містах України.

Депутат підкреслив, що знає про провокації, які готуються проти маніфестантів. "Ми готові до того, що проти нас можуть застосувати насильство, але чи готова влада взяти на себе відповідальність за застосування насильства? Я в цьому не упевнений", - заявив Шкіль.

Раніше представники Соцпартії і БЮТ повідомляли, що в з'їзді 2 березня візьмуть участь депутати СПУ, КПУ і БЮТ. Вони висловлювали надію, що "Наша Україна" також візьме участь у форумі. На з'їзді планується розглянути питання про політичну ситуацію в країні, про шляхи відсторонення від влади нинішнього режиму і про узгоджену кадрову політику оновлення влади.

Акції протесту української опозиції заплановані на 1 і 9 березня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування