Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі пропонують звільнити Різака за те, що він брехав президенту

Четвер, 29 квітня 2004, 12:51
Народний депутат України Юрій Оробець переконаний, що губернатора Закарпаття Івана Різака слід звільнити за те, що він брехав президенту Кучмі.

Такого висновку парламентарій дійшов після заяви Леоніда Кучми, який на прес-конференції зізнався, що спокійно спав у ніч "мукачівського шабашу".

З заяви Кучми Юрій Оробець зробив висновок, що Різак нахабно вводив в оману главу держави, повідомляє прес-служба регіонального представництва Віктора Ющенка "Наша Україна".

"За даними слідчої комісії Верховної Ради, губернатор Різак в ніч з 18 на 19 квітня займався координацією впливу органів влади та силових структур на результати виборів", – заявив Оробець.

"Після кожного силового ексцесу бритоголових прихильників СДПУ(о), які громили виборчі дільниці, він намагався відстежити і попередити реакцію депутатів з "Нашої України", – додав він.

"Президент може здійснити перевірку, скільки раз особисто Іван Різак дзвонив зі свого телефону в штаби "Нашої України" та особисто Віктору Балозі", – стверджує Оробець.

"Відвертий обман президента, що здійснив Іван Різак, є беззаперечною підставою для його усунення з займаної посади. Щоб він не міг, зловживаючи службовим становищем, вводити в оману не лише президента, але й слідчих з Генеральної прокуратури", – заявив Юрій Оробець.

Читайте також:

Кучма спав, коли в Мукачевому рахували бюлетені, і не хоче коментувати роль СДПУ(о)


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування