Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не буде позиватися за "Ющенка-фашиста"

Четвер, 15 липня 2004, 18:46
Керівник Донецького регіонального виборчого штабу Віктора Ющенка, народний депутат Юрій Павленко заявив, що "Наша Україна" не буде позиватися з Донецькою обласною радою ветеранів, що поширила звернення, у якому називає Віктора Ющенка "вождем сучасних націоналістів і фашистів".

Про це Павленко сказав у коментарі інтернет-виданню "Острів".

"Хочуть подати, що є тільки одна організація ветеранів, а інші не можуть існувати. Як є одна партія в Донецькій області, є одна організація ветеранів, одна організація просвітян. А інших немає. І хто в організацію ветеранів, патроновану обладміністрацією, не входить, той не вважається ветераном, - за їх логікою. Незважаючи на те, воював він чи не воював...", - сказав він.

На думку Павленка, "це не самі ветерани вигадали цю заяву, тому що вони ніколи б собі не дозволили подібну некоректність. Їм знову ж спустили, а людей, які це підписали, змусили це озвучити".

"Я думаю, що це нормальні люди, які справді своє життя і своє здоров'я віддали на захист країни і сьогодні ними намагаються маніпулювати, намагаються вкласти в їхні вуста розпалення того, проти чого вони боролися, коли були такого віку як я або набагато молодші", - сказав керівник донецького штабу Ющенка.

Як відомо, лист "представників Донецької обласної ради ветеранів" був реакцією на розповсюджену штабом Ющенка інформацію про підтримку Донецькою обласною організацією Всеукраїнського об'єднання ветеранів кандидата в президенти Ющенка.

"Ми, єдина офіційна організація ветеранів у Донецькій області, яка об'єднала більше 1,5 млн. людей різних національностей, які проливали кров за свою рідну землю, заявляємо, що не підтримували і не підтримаємо кандидатури зрадника українського народу Ющенка", - говорилося в зверненні.

Читайте також:

Ющенко обізвали фашистом. Невідомо хто


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: