Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РУСЛАНА БІЛЬШЕ НЕ З`ЯВИТЬСЯ НА ЛЮДЯХ З ЯНУКОВИЧЕМ

Середа, 21 липня 2004, 22:04
Співачка Руслана більше не буде брати участь у концертах разом із прем'єром Віктором Януковичем, оскільки це сприймається як політична агітація.

Про це Руслана сказала радіо "Свобода", коментуючи свою участь у концерті на День металурга, де вона разом із Януковичем дуетом співала пісню "Весна на заречной улице".

"Єдине, що я роблю висновок, якщо друга вже моя поява із прем’єром викликає більше політичні настрої, значить більше цих появ не буде взагалі ні за яких обставин", - сказала Руслана.

"Якщо буде потрібно, то я просто відмовлюся тоді від радника прем’єр-міністра, оскільки з певного моменту це зараз буде носити політичний характер", - додала вона.

Руслана сказала, що протестує проти спроб пов’язати її з політикою, "тому що мене на виборах ви не побачите, на агітаційних майданчиках ви мене не побачите".

"Агітацією я не займалася, не займаюся і займатися не буду. Я взагалі в той момент (напередодні виборів) буду мати велике світове турне, мене навіть в Україні не буде, про це вже знають всі кандидати, всі їх виборчі штаби", - додала Руслана.

Розповідаючи про випадок, коли разом із Януковичем вона співала пісню, Руслана сказала: "Просто я думала, що на нинішній момент це діючий прем’єр-міністр і шарахатися від нього, і кидатися, і падати зі сцени, коли він виносить квіти – це, як мінімум, невиховано".

"Якщо люди бачать і вбачають взагалі все, значить треба взагалі припинити контакти на людях", - додала вона.

Руслана пригадала, що перед концертом їй сказали, що "людям буде дуже приємно, якщо ти заспіваєш кілька рядків (російською мовою)".

За словами співачки, їй пояснили, що вона "перша українська виконавиця, яка потрапила на святкування Дня металурга, що досить багато років святкує Дніпропетровськ і Дніпропетровська область, але виключно з російськими виконавцями".

Як уже анонсувала "Українська правда", всі охочі можуть скачати спів Руслани разом із Януковичем у форматі mp3.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування