Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін звинуватив агентуру "з-за бугра" у шкідництві ЄЕП

Понеділок, 26 липня 2004, 17:22
Президент Росії Володимир Путін вважає, що Росія й Україна в жодному разі не повинні протиставляти себе Заходу, і повинні рухатися шляхом формування Єдиного економічного простору.

"Ми в жодному випадку не повинні протиставляти себе Заходу, ми об'єктивна частина світової економічної системи", - сказав Путін, виступаючи на російсько-українському бізнесі-форумі.

"Поєднуючи наші зусилля, ми підвищуємо нашу конкурентоспроможність. Це розуміємо не тільки ми, але і серйозні люди, наші партнери за "бугром" теж це розуміють. Тому їхня агентура усередині наших країн усіляко намагається компрометувати інтеграцію Росії й України, завдавати їм збитки", - сказав президент.

Путін також відзначив, що Єдиний економічний простір не ставить політичні цілі.
"ЄЕП не ставить якусь політичну мету, а служить розвиткові співробітництва економік. Саме на це спрямовано всі наші зусилля по створенню ЄЕП", - підкреслив президент Росії.

За його словами, сьогодні на форумі обговорювалися проблеми, зокрема, митні бар'єри, адміністративні труднощі, які можуть бути вирішені за допомогою ЄЕП.

Путін також вважає за необхідне більш чітко оцінити перспективи приєднання Росії й України до Світової організації торгівлі (СОТ), а також по можливості погодити графіки просування до членства в цій організації.

"Потрібно глибоко проаналізувати економічну ситуацію, що складається у світі, знаходити збалансований підхід до інтеграції російської й української економік у систему міжнародних економічних зв'язків. Потрібно більш чітко оцінити перспективи приєднання Росії й України до СОТ, а також по можливості погодити графіки просування до членства у СОТ з урахуванням наших планів по створенню зони вільної торгівлі", - заявив Путін.

РІА "Новини"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування