Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук більше не створить більшість із "приспущеними штанами"?

Середа, 15 вересня 2004, 13:35
Повноважний представник фракції "Наша Україна" Петро Порошенко переконаний, що до президентських виборів не буде відновлено ні старої парламентської більшості, ні утворено нової.

Про це він сказав, коментуючи заяви представників більшості після зустрічі з президентом України, яка відбулася в понеділок.

Порошенко підкреслив, що перебуває під враженням "високої оцінки принципів формування більшості", яку дав Степан Гавриш. Він, за словами Порошенка, підтвердив, що більшість можна сформувати "лише з приспущеними штанами".

Депутат зауважив, що безумовно, глибина думки вражає, але "без приспущення штанів людей у більшість вже не заженеш".

Він додав, що це "означає кризу жанру і те, що всі інші методи впливу на депутатів не діють". "По суті це констатація факту розпаду більшості", - підкреслив він.

Він також зауважив, що сьогодні більшовики лише чіпляються за формальність – 230 заяв про входження до більшості – але невідомо, чи є вони насправді.

"Осетрина, як казав Булгаков, другої свіжості не буває, вона буває тухлою, як і тухла сьогодні спочила у Бозі більшість".

Коментуючи звинувачення координатора більшості Гавриша на адресу Володимира Литвина у розвалі більшості, Порошенко сказав: "поганому танцюристу заважає все, крім нього самого".

Він додав, що насправді парламентська більшість була приречена з самого початку, зважаючи на принципи її формування.

Порошенко зауважив, що цей тиск триває й зараз: "Можу сказати, що по ряду народних депутатів, в тому числі й з НАПУ почались судові процеси. Медведчук, Гавриш, Янукович і їх служби телефонують по судах, щоб забезпечити тиск, але час грає не на них, вони у цейтноті і роблять дурниці".

Він стверджує, що в понеділок була зустріч не лише у президента. За його словами, відбулась спроба зібрати депутатів у прем'єра. "Після того, як вони не прийшли, почались дзвінки від прем'єра з погрозами чи умовляннями, коли і це не спрацювало, вирішили як паличку-стукалочку використати президента".

Порошенко висловив переконання, що чим далі, тим більше ці методи (тиску) спрацьовувати не будуть.

УНІАН

Читайте також:

Фракція Литвина спіймала Януковича на недотриманні слова

Литвина зробили винним у розвалі більшості

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ. Тому що їм викрутили руки і зрадили


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування