Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Донецьку буде свій Майдан?

Понеділок, 10 січня 2005, 17:02
Страйковий комітет "За перемогу разом з Януковичем!" закликав "усіх мешканців Донецька, які підтримують Януковича", взяти участь в організації наметового містечка на центральній площі Леніна.

Листівки з відповідним закликом поширювалися під час мітингу на підтримку Януковича, що відбувся у понеділок на площі Леніна в Донецьку.

В листівці, зокрема, відзначається, що "10 січня 2005р. на зборах громадян Донецької області було ухвалене рішення організувати страйковий комітет "За перемогу разом з Януковичем!".

Про те, хто й де провів "збори громадян Донецької області", не повідомляється.

Організатори акції планують, що наметове містечко функціонуватиме цілодобово, всі інші мешканці Донецької області на 17 годину запрошуються на щоденні мітинги протесту.

Один невеликий туристичний намет, дах якого прикрашено біло-блакитним прапором Віктора Януковича, уже встановлено, але в ньому поки що нікого немає, повідомляє "Остров".

За інформацією "Острова", ініціатива акції протесту належить донецьким прихильникам Наталії Вітренко, котра минулої суботи провела в Донецьку мітинг на підтримку Януковича.

Аналогічний страйковий комітет створено у понеділок в Луганську.
Крім закликів до створення наметового містечка, організатори акції проводили збір підписів за референдум про федеративний устрій України й надання російській мові статусу державної.

У той же час, дозволу Донецького міськвиконкому й Ворошиловської районної ради на організацію наметового містечка на площі Леніна організатори акції не одержали, підкреслює "Острів". Натомість Донецька міська рада заборонила встановлювати в місті намети "з метою проживання в них населення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування