Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газову угоду не можуть перевірити через РосУкрЕнерго

Четвер, 26 січня 2006, 16:07

В Антимонопольного комітету відсутня необхідна інформація для аналізу створення газового СП НАК "Нафтогазом" та РосУкрЕнерго.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ, зазначаючи, що сторони все ще не надали проекти установчих документів створюваного підприємства та інформацію про механізми постачання й реалізації газу в Україні.

Також, за інформацією прес-служби, не вистачає повної інформації щодо осіб, пов’язаних з РосУкрЕнерго відносинами контролю.

"Отже, ці обставини поки що не дозволяють Комітету розпочати ретельну оцінку можливих наслідків для ринків України та продовжують затримувати прийняття відповідного рішення", - сказано у повідомленні.

Водночас голова АМКУ Олексій Костусєв повідомив, що спеціально створена група фахівців Комітету продовжує роботу "у безперервному режимі".

"Ми постійно консультуємо заявників, надаємо їм усю необхідну методичну допомогу. Тож з нашого боку належну співпрацю забезпечено. Однак, за відсутності необхідних документів, Комітет досі не може почати розгляд питання по суті, а відтак і прийняти рішення. І оперативність цього залежить виключно від зацікавлених у створені СП сторін", - зазначив він.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування