Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров сподівається ще раз засмутити Росію

П'ятниця, 10 березня 2006, 12:18

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров переконаний, що Україна вступить до Світової організації торгівлі не пізніше Росії.

"Україна вступить до СОТ або раніше або разом з Росією, однак ні в якому разі не пізніше", - сказав він, виступаючи перед студентами і викладачами Волинського державного університету в п'ятницю в Луцьку.

Єхануров підкреслив, що Україна виконала "усі необхідні формальності", що стосуються вступи до СОТ, зокрема, одержала статус країни з ринковою економікою від США і Євросоюзу, підписала практично всі протоколи про взаємний доступ на ринки товарів і послуг.

Прем'єр повідомив, що в четвер направив лист на ім'я спікера Володимира Литвина, у якому відзначив необхідність прийняття найближчим часом чотирьох законів, які входять у пакет документів, які потрібно прийняти Україні для вступу до СОТ.

Прем'єр також поділився думкою, що депутатам необхідно скасувати недоторканність.

Крім того, він прогнозує, що парламент наступного скликання зможе визнати ОУН-УПА воюючою стороною у Великій Вітчизняній війні. "Я так думаю, що наступний парламент це зробить", - сказав Єхануров.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування