Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" викрила масову фальсифікацію у Донецьку?

П'ятниця, 10 березня 2006, 13:29

Штаб "Нашої України" повідомляє про підготовку масової фальсифікації виборів у Донецькій області.

Про це йдеться у відкритому листі керівника виборчого штабу блоку "Наша Україна" в Донецькій області Антона Клименка до президента та ЦВК, повідомляє прес-служба блоку.

За словами Клименка, "в Донецькій області проведена добре організована та координована з єдиного центру робота по фальсифікації виборів в області".

Такі висновки він зробив "в результаті аналізу принципів формування складу виборчих дільниць та списків виборців у Донецькій області".

Стосовно принципів формування виборчих дільниць в Донецькій області, Клименко зауважує, що "вони формуються на 80% зі співробітників одного колективу, і керівництво виборчих комісій сформовано з тих самих людей, що й на президентських виборах".

На думку керівника виборчого штабу, "це робиться задля суцільної фальсифікації виборчих списків в регіоні".

"У процесі передачі списків виборців від робочих груп по їх складанню до дільничних виборчих комісій реальні списки замінені на списки другого туру президентських виборів 2004 року. Та навіть ці списки ще більше сфальсифіковано", - зазначається у листі.

"Тому списки, які надані дільничним виборчим комісіям, унеможливлюють чесне голосування з дотриманням вимог виборчого законодавства", - переконаний Клименко.

"І це дає підстави вже сьогодні ставити питання щодо визнання виборів у Донецькій області недійсними", - додає він у своєму листі.

Також Клименко закликає усіх "взяти участь у контролі діяльності виборчих дільниць в Донецькій області, проведенні перевірки списків виборців та вжити необхідні заходи щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у порушенні виборчого законодавства".

Зі свого боку Донецьке обласне відділення "Партії регіонів" розцінює заяву Клименка, "як спробу виправдати майбутню нищівну поразку "помаранчевих" на виборах 2006 року", повідомляє "Острів".

"Хочеться задатися питанням: невже "Партії регіонів" вигідний зрив виборів в області, де за даними соціологічних опитувань, більш 75 % виборців готові віддати свої голоси саме за неї?", - йдеться в повідомленні облвідділення партії.

"Ми б порекомендували Клименку особисто побувати на прийомі громадян у громадській приймальні ДОВ "Партії регіонів", і, що називається, з перших вуст почути про те, хто готує фальсифікації в Донецькій області, і що думають з цього приводу виборці", - додається в повідомленні.

Українська правда


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування