Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин уже знайшов симптоми і тепер боїться втратити Україну

Понеділок, 20 березня 2006, 09:40

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що проведення різноманітних референдумів може призвести до "втрати України".

Так він відповів на запитання про своє ставлення до ініціатив деяких політичних сил щодо проведення референдумів, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на УНІАН.

За словами Литвина, він розцінює це як "симптом, тенденцію, по-перше, того, що влада (у першу чергу виконавча влада) діє неадекватно, не враховує настрою людей".

"Тому що в законодавчому плані, я думаю, проблем і претензій не може бути. З іншого боку, це тривожний симптом того, що намічається тенденція розповзання країни", - додав спікер.

"Одні зараз захочуть проводити референдум з російської мови, інші – з ЄЕП, треті – з НАТО, четверті – з Конституції, а п'яті скажуть, давайте проведемо референдум з урахуванням того, що ми годуємо якийсь регіон, давайте відокремлюватися, вимагати собі якийсь особливий статус", - заявив Литвин.

На його думку, така ситуація може призвести до "втрати України". "Якщо ми втратимо Україну, ми втратимо будь-яку перспективу для того, щоб жити. Необхідно вибрати, що головне і визначальне", - підкреслив спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування