Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвина придушили по-радянському

Понеділок, 20 березня 2006, 11:42

Члени Народного блоку Литвина висловлюють обурення і занепокоєння "цинічним використанням адміністративного ресурсу на фінальній стадії виборчої кампанії".

Про це у понеділок повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Народного блоку Литвина.

За її інформацією, "16 березня, під час трансляції на телеканалі СТБ хронікально-документального фільму про виборчу кампанію блоку Литвина "…І болить нам Україна", на території Дніпропетровської області було здійснено технічне придушення телевізійного сигналу".

Той самий випадок відбувся на території Вінницької області "18 березня під час трансляції фільму на телевізійному каналі НТН".

На даний момент "центральний штаб НБЛ встановлює інформацію про те, хто саме і на яких підставах віддав команду на придушення сигналу телеканалів СТБ і НТН у момент трансляції фільму в окремо взятих областях", зауважує прес-служба блоку.

"Ми обурені таким цинічним і неприкритим використанням адмінресурсу", - заявив керівник виборчого штабу НБЛ Ігор Єремєєв.

"Мало того, Центрвиборчком мало не щодня звітує про те, що ця виборча кампанія – найчистіша за всю історію українських виборів. І тут - такий волаючий випадок з присмаком радянських часів", - додав він.

За словами Єремєєва, необхідно не допустити, щоб подібні випадки повторювалися щодо будь-якої партії або виборчого блоку в будь-якому регіоні України.

Виборчий штаб НБЛ повідомляє, що жителі Дніпропетровської області зможуть побачити зазначений фільм 22 березня о 20.30 в ефірі "11 каналу".

Решта українців зможе подивитися цю стрічку в ефірах центральних телеканалів: 21 березня о 23.15 на "Інтері", 22 березня о 0.10 на ТРК "Ера", 23 березня о 20.25 на ICTV, 24 березня о 17.30 на "Новому каналі".

Члени блоку Литвина вимагають від влади розібратися і покарати винних, "через яких кілька мільйонів громадян не змогли реалізувати своє законне право на доступ до інформації".

Запит з цього питання Народний блок Литвина має намір подати в ЦВК, Генеральну прокуратуру і СБУ. У той же час Єремєєв та Ігор Шаров вже відправили з цього приводу відкритого листа на ім'я президента, генпрокурора, голови СБУ та голови правління Комітету виборців України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування